Az orosz Barátság-díjjal kitüntetett miniszter megint rossz helyen keresi a bűnöst

2023. június 27. 15:06

Levélben kértem, hogy tisztázza szavait: kit tart felelősnek az egész régiót veszélyeztető zsoldoslázadásért?

2023. június 27. 15:06
null
Donáth Anna
Facebook

„Három és fél nap telt el az illegális zsoldossereg, a Wagner-csoport Putyin elleni lázadásáról szóló első hír megjelenése óta. Ennyi idő arra nem volt elég a magyar külügyminiszternek, hogy érdemben reagáljon az újabb, magyar emberek életét veszélyeztető konfliktusra. Csak egy kimért hétfői nyilatkozatra futotta, miután az EU Tanácsának külügyminiszteri találkozója előtt ízlésesen »háborús pszichózissal« vádolta az Európai Uniót.

Az orosz Barátság-díjjal kitüntetett miniszter megint rossz helyen keresi a bűnöst: szerinte az orosz vezetésnek nincsen felelőssége az ő szavával élve »katasztrofális« helyzet kialakulásában, bezzeg az EU-nak. Levélben kértem, hogy tisztázza szavait: kit tart felelősnek az egész régiót veszélyeztető zsoldoslázadásért? Esetleg erről is a Nyugat tehet? Várom a válaszát!”

Nyitókép: Donáth Anna Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. június 28. 16:50
A helyedben, keresnék egy szigetet, ahol felnevelheted a gyerekedet, mert egy üveggolyót sem adnék neked...tudod miért!
lyon
2023. június 28. 15:01
Ki vagy te Donáth Anna ma ebben az országban, hogy egyáltalán közvetlenül kérdést, vagy felelősségre vonásként bármit tehetnél fel a hivatalos, jogosítvánnyal rendelkező Külügyminiszterünknek ? Nincs senki a környezetében aki felvilágosítsa ? Vagy esetleg valami ápolt gondozó ott a közelben aki megsajnálja és a gondját viselné ?
matykox
2023. június 28. 14:26
Istenem, ez a nő télleg egy buta picsa. És ahogy az idő múlik, úgy romlik.
nebulo15
2023. június 28. 12:12
Donáth Anna apját, aki molesztálta Prigozsin édesanyját......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!