A CIA volt igazgatója a HIMARS-nál is jobb fegyvereket adna Zelenszkijéknek, hogy azzal támadják a Krímet!

2023. június 11. 08:22

David Petraeus szerint az ukránok részéről jelentős áttörés várható.

2023. június 11. 08:22
null

David Petraeus, a CIA korbbi igazgatója a Washington Postnak fejtette ki véleményét az ukrán ellentámadással és a lehetséges forgatókönyvekkel kapcsolatban. 

Petraeus úgy véli, az ukránok részéről jelentős áttörés várható, a sikerek messze felül fogják múlni azt, amire a legtöbb elemző számít. Elmondta, hogy a támadó alakulatokat a NATO képezte ki, és nyugati harckocsikat, illetve olyan különleges járműveket kaptak, amelyek révén az aknamezők sem tartóztatják fel őket.

Petraeus továbbra is azt hangoztatta, hogy az USA-nak át kell adnia az ATACMS rakétarendszert, mert annak segítségével

Kijev távolabbról is ostromolhatná a Krímet. 

***

Nyitókép: Twitter-képernyőfotó

Összesen 168 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2023. június 11. 16:17
jeszszsz!!!
Mesterséges unintelligencia
2023. június 11. 13:30
stug Ha azt mondod, hogy rendben van az orosz határ közelébe történő rakétatelepítés, mert csak elrettentést szolgájja, akkor azt is helyesled, hogy Kubába is telepítsenek ujra rakétákat az oroszok. Hiszen csak elrettentik az ilyen cikkben szereplő féléket.
Mesterséges unintelligencia
2023. június 11. 13:22
Akinek értelme van, az régóta látja hogy a nemlétező háttérerő nem akarja elengedi ezt, fokozatosan emelik a tétet. Kérdés, csak az ország termőföldjét akarják,, vagy felgyujtani ujra Európát? Esetleg ez a nagy reszet része?
Martell 2
2023. június 11. 12:55
Lehet hogy meglett Bartus szellemi ikertestvére ? :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!