Soros 2.0

2023. június 14. 14:10

Jó hír? Nem hinném.

2023. június 14. 14:10
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„Soros György szerint fia, Alex kiérdemelte, hogy a jövőben az övé legyen a Soros-birodalom.

Jó hír? Nem hinném.

Soros György és eszmeisége megtestesít mindent, amivel képtelen vagyok egyetérteni. Korábban készítettem egy dokumentumfilmet a magyar származású amerikai milliárdosról, és a kutatásaim során rá kellett jönnöm, hogy ezt az embert semmi más nem motiválja, csak a hatalom és a vagyon. A gusztustalan pedig az az egészben, hogy mindezt (mármint a pénz- és hatalomszerzést) megpróbálja valamiféle jóember köntösbe öltöztetni. Álszent hazugság az egész.

Soros György országokat döntött be, hogy pénzt szerezzen. Emberek életét tette tönkre, hogy ő gazdagodjon. Később pedig amikor ezekről a tetteiről beszélt, akkor mosolygott rajta, mintha valami jó tréfát követett volna el. Soros György egy gonosz ember, aki mindent el akar pusztítani, ami az eddig megszokott, normális életünket jelenti. És ez a vágya nem múlt el azzal, hogy a fiára hagyta birodalmát.

A változás csupán annyi, hogy Alex számára már sokkal nagyobb vagyon, befolyás, kapcsolati háló áll rendelkezésre, mint apjának, hiszen az idősebb Soros már mindent megteremtett, hogy az ifjabb csak a politikai rombolásban élje ki magát.”

Nyitókép: Dave Kotinsky / Getty Images / AFP 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gekk
2023. június 15. 20:36
Bohálka, 36 komment. Szoponc, ebből még bajod lesz. Ezért a teljesítményért nem kapsz moslékot a gazdádtól.
Advocate
2023. június 15. 14:22
Az biztos, hogy alma nem esett messze a fájától, de ez a Mikiegér szerintem közel se lesz olyan népszerű mint a faterja volt. Amíg él az öreg Soros, biztos mindenki bratyizik vele, aztán egy súlytalan homokos, drogos kis megmondóemberre válik aki nyiltan támogatja majd a demokratákat, ennyi!
gekk
2023. június 15. 12:33
Bohálka, 33 komment. Szerencsétlen orbitcsicska, még a saját fajtád is menekül előled, annyira ostoba vagy.
Trinitysum
2023. június 15. 11:50
Aki maga szerezte a vagyont (Soros), az megtanulta megtartani, aki viszont csak kapta, nem fogja tudni megtartani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!