A töketlenkedés nem tesz tökössé

2023. június 17. 07:03

A slammelő Pankotai Lili modorában.

2023. június 17. 07:03
null
Bognár Zsolt
Bognár Zsolt
Facebook

„Ki kell ábrándítanom valamennyiüket, ez a mosdatlan szájú, de jobb sorsra érdemes fiatal büszkeségre a legkevésbé sem adhat okot, a vele való cinkos összekacsintásuk viszont egyértelműen jelzi, hogy azonnali és valóban sürgős változtatásokra lenne szükség az oktatás területén.

Ennek azzal kellene kezdődnie, hogy mindazokat, akik tanár létükre bátorították, eltűrték és jelenleg is eltűrik Pankotai Lili állítólag »művészetet« jelentő anyázását, azonnali hatállyal el kellene távolítani az iskoláknak még a környékéről is. Ez lenne a szakmai minimum. Ez egyszer kivételesen, de Pankotai Lili modorában – azt nem túlszárnyalva – rövid versikémmel zárom soraimat, hogy érezzék értük való aggódásomat:

A töketlenkedés nem tesz tökössé, a TANÁR még véletlenül sem a TV-s Nagy Ervin.

A vaker helyett inkább tenni kell az ellen, hogy a diákok jövőjét így ne csessze el senki.

Ugyanezt a gondolatot persze úgy is meg lehet fogalmazni, ahogyan Váci Mihály iskolai szavalóversenyeken és ünnepélyeken gyakran elhangzó gyönyörű versében teszi. Címe: Még nem elég!

Ez a szándék jelenünk világában a tüntető tanároknak, diákjaiknak és a politika rájuk telepedett haszonlesőinek sajnos a SOHA, SEMMI NEM ELÉG követelésévé változott. Ráadásul nem a költő, hanem a slammelő Pankotai Lili modorában.

Lehet választani!”

***

***

Nyitókép: Képernyőmentés

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2023. június 18. 16:40
Lilike szovegen latszik, hogy az apja szoptatta, nem a zanyja !
amentet
2023. június 18. 15:00
beszélgess el szarházi bayer-ral aztán ugass Pankotai-ról
FeketeFehér
2023. június 17. 22:02
Bognár Zsolt egy senki. Színésznek közepesen szar, publicistának viszont a legalja szar. Írni nem tud, gondolatai nincsenek.
tapir32
2023. június 17. 16:52
A jobboldal feladata az organikus társadalmi rend helyreállítása a liberáldeviánsok homogenizáló törekvései ellenében! A sorosista álcivil, politikai szervezetekkel szemben a valódi civil társadalom felépítése! A sorosista NGO-knak semmilyen társadalmi legitimációja nincs! Csak fizetett alkalmazottaik vannak. Ne hidd el, amit terjesztenek! Európa jövője a keresztény konzervativizmus! Ma ez a progresszív! A szabadság halálát a szabadságot minden határon túl kiterjesztő liberalizmus hozza el. A nyílt társadalom, mint társadalomfilozófiai elképzelés az 1960-as évek végére megbukott. Ma már a nyílt társadalom utópiája egy anakronizmus. Ha egy utópia megvalósul, az mindig totalitarizmushoz vezet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!