Újra slammelt Pankotai Lili: még trágárabb verset írt, mint legutóbb

2023. június 16. 19:08

„Csessze meg a kurva korrupt kordon-kormány” – hangzik el az aktivista újabb alkotásában.

2023. június 16. 19:08
null

A Mandineren is folyamatosan követjük az eseményeket, ugyanis pénteken vitázik a parlament a tanárok jogviszonyáról. Míg az országgyűlésben folyik az adok-kapok, addig a Kossuth téren tüntetők és felszólalók gyülekeznek. A demonstrálók száma jócskán megcsappant, körülbelül hatszázan lehetnek, és olyan – már megszokott felszólalók, mint Törley Katalin vagy Pankotai Lili – mondanak beszédeket.

A tömegben természetesen a Momentum, a DK, az MSZP és a Jobbik is saját pártzászlókkal jelent meg, de Hadházy Ákos, országgyűlési képviselő is jelen van a téren.

Újra slammelt Pankotai Lili

Pankotai Lili újabb trágár verset szavalt a tüntetésen. A lány úgy érzi, „széllel szemben hugyozik”, s ahogy fogalmazott:

még céda is voltam a köztévében, de bassza meg, ezt is megkívánta a kurva kormányérdek”.

Pankotai slamjében olyan sorok is elhangzottak, mint a „csessze meg a kurva korrupt kordonkormány”,  valamint „a lopás helyett a szopás maradt”.

Emlékezetes: a pécsi Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziumba járó diáklány október 23-án, vasárnap szólalt fel a tanártüntetésből ellenzéki demonstrációba fulladó megmozduláson.

Az érettségire készülő diáklány szónoklata akkor sokak tetszését kiváltotta, de voltak olyanok is, akiknek nem férnek bele a következők: „Azt hiszed ki tudod törölni a gondolkodást? A faszt! (…) Nekem soha nem az lesz az első, kedves HírTV, hogy éppen ki-kinek a faszát szopja teli erőből, hanem, hogy vállalja-e a véleményét bárkivel szemben. (…) A faszomat bele az ideológiákba”.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 277 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Regisztráló szeméy
2023. június 17. 21:31
"Fasz, szopás, kurva...? Mily költői ez....
mijjamano
2023. június 17. 18:06
Perintparti mostra tervezi a transzkorát? Hát Lilike, nem csak képletesen tedd magasra a lécet ;)
machet
2023. június 17. 14:59
A hulladék eltakarításra vár.
Natila
2023. június 17. 14:33
Nem értem ezt a "kordon kormány" szóösszetételt, mert igazából az ellenzék tevékenységének a betetőzése, hogy hétről-hétre egy építkezési kordont próbálnak elbontogatni eredménytelenül. A kordon bontás inkább az ellenzékre égett rá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!