Jelzem Skrabski Fruzsinának, hogy Magyarországon mindenki tudja, miért nincs börtönben Gyurcsány

2023. június 18. 18:57

Bátran kinyithatja a szemét, már nincs hatalmon Gyurcsány, hogy kilövesse.

2023. június 18. 18:57
null
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„Az Orbán-rendszer naivája, Skrabski Fruzsina fel van háborodva azon, hogy Gyurcsány Ferenc avászkodik kifelé abból a közéleti-kulturális karanténból, amelybe 2006-ban zárta magát. A filmrendezőnő Gulyás Mártont és Ungár Pétert okolja ezért, mondván: hogy van pofájuk szóba állni a legnagyobb ellenzéki frakció vezetőjével? Skrabski Fruzsina úgy fogalmaz, hogy Gyurcsány »börtönben kéne üljön, nem ül ott, sose fogjuk megtudni, hogy miért nem«.

Nos, jelzem Skrabski Fruzsinának, hogy Magyarországon mindenki tudja, aki csak hajlandó tudni, hogy miért nincs börtönben Gyurcsány Ferenc. Ő is csak azért nem tudja, mert ezt a tudást nem lenne képes beilleszteni a világnézetébe, úgyhogy kényelmesebb nem tudnia, és soha meg se tudnia ezt, s többes számban, a teljes magyarság vagy a teljes emberiség nevében kijelenteni, hogy »sose fogjuk megtudni«. Persze lehet, hogy Skrabski Fruzsina a szűkebb közösségére, a magát nép-nemzetiként megnevező kurzus tagjaira vonatkozóan értette, hogy »sose fogjuk megtudni« – ez esetben igazat szólt.

Úgy döntöttem, megragadom az alkalmat, és ismertetem Skrabski Fruzsinával, hogy miért nem ül börtönben Gyurcsány Ferenc. Egyrészt azért, mert Orbán Viktor nem gyárt példát arra, hogy a politikai osztály bármelyik tagja börtönbe kerüljön a hatalmával való visszaélés miatt, hiszen ő is alaposan visszaél a hatalmával, úgyhogy egy nap egy ilyen precedens visszaüthetne rá; másrészt meg azért nem ül börtönben Gyurcsány Ferenc, mert Orbán Viktornak kifejezetten az Országházban értékes. Őt szánja kihívójának, az ellenzék szellemi-erkölcsi vezérének, hisz neki köszönheti az időtartamot és mértéket tekintve is korlátlan hatalmát Magyarországon.

Skrabski Fruzsina jól emlékezhet arra, mi volt Orbán Viktor egyetlen ígérete a magyaroknak a 2010-es fülkeforradalma előtt: megígérte, hogy számonkéri Gyurcsány Ferencet. Erre az egy ígéretére kapott a magyar társadalomtól kétharmados többséget az Országgyűlésbe, és pont ez nem teljesült. Íme: ennyit ér a jogbiztonság Magyarországon, ennyit érnek a kilőtt szemek, ennyit érnek a megnyomorított életek – akár Skrabski Fruzsina is észrevehetné. Bátran kinyithatja a szemét, már nincs hatalmon Gyurcsány, hogy kilövesse.”

***

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kormánypárti2
2023. június 21. 08:22
Válaszoltam hogy hazug kis pöcs vagy. Fenntartom a véleményem amíg nem tudsz felmutatni egy hivatalos feljelentést.
Kormánypárti2
2023. június 21. 06:57
Hazug kis pöcs vagy.
akkor ki
2023. június 19. 19:50
Ferenc nagyszerű középpályása Viktornak. Gürizik, cselez, adogat, előkészít, indít, már ha éppen nem csatak részeg és nem tiltja el Klára az edzője. Évek óta tűpontos labdákkal szolgálja ki Viktort a Csapatkapitányt, ezért Viktor sosem fogja lecserélni! Viktor rugdossa a gólokat, jelenleg Ő Európa leghatékonyabb gólvágója. Viktor hamarosan aranylabdás lesz és felül Európa trónjára! Hehe:-) Ennyi!
Káder János
2023. június 19. 16:45
Az legalább nem fogazik szopás közben .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!