Beindult egy kampány, ami megpróbálja eltüntetni Gyurcsány múltját

2023. június 16. 19:17

Minden Gyurcsány-kép mellé teszek áldozatot, mert nem szabad hagyni, hogy legalizálja magát!

2023. június 16. 19:17
null
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„Szóval az történt, hogy 2006-ban, amikor Gyurcsány hazugsággal nyert választást, aztán az emberek közé lövetett, gyerekek megkínzását, lányok megverését hagyta jóvá, aztán hagyta, hogy a rendőrség, ügyészség mindezt elmismásolja, szóval ő egy kiközösített ember, akitől mindenki undorral húzza el az orrát.

Persze börtönben kéne üljön, nem ül ott, sose fogjuk megtudni, hogy miért nem, de az biztos, hogy vállalhatatlan figura. Minden baloldali, akivel összefogott, undorral mondja azt, hogy ő nem szereti Gyurcsányt, csak muszáj volt.

Bárki, közéleti szereplő, baloldali véleményformáló nagyon gyorsan határolódik el tőle, ha szóbakerül.

Most pedig beindult egy kampány, ami megpróbálja eltüntetni Gyurcsány múltját és elkezdtek egy új Gyurcsányt mutogatni, mintha a régi Gyurcsányt már kidobtuk volna a kukába és újjászületett helyette valami új.

Persze lehet megbocsátás, változhat az ember, de ahhoz megbánást kellene tanúsítson, bocsánatot kellene kérjen. Neki esze ágában sincs, hanem lapozott egy nagyot és lapoztak vele, akik most elkezdték őt felvállalni és átváltoztatni démonból-emberré.

Először Gulyás Márton készített vele semmitmondó interjút (2006-ot kihagyva), aztán az indexre írt publicisztikát a mesterséges intelligenciáról, majd beültek a DK tévébe mindenféle figurák és most Ungár Péter filozófál vele, mint valami mesterével (»Ön azt javasolta nekem«, az »Ön kormányzása« (ami a világösszehasonlításban a világ egyik legrosszabbja).

Az életem legborzalmasabb élménye volt a 2006-os film készítése.

Borzalmas látni a megnyomorodott fiatalokat, a kilőttszemű áldozatot, akit azóta eltemettünk, a másikat, aki öngyilkos lett. A teljesen ártatlan, utcán sétáló emberek összeverését, börtönbe zárását.

Mindent el fogok követni, hogy ezt meg tudja a világ és minden magyar ember! Mert erről tudni kell! Ilyen nem történt se Európában, se Amerikában, még az ENSZ kínzás elleni bizottsága is tiltakozott! Minden Gyurcsány-kép mellé teszek áldozatot, mert nem szabad hagyni, hogy pénzen megvett kampánnyal legalizálja magát! Itt fogok kiabálni, amíg csak hangom van!”

Nyitókép: Mátrai Dávid/Mandiner

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 231 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. június 19. 14:43
Gyurcsánynak CSAK múltja van, az is egy komplett gyalázat. Gyurcsányról még egy nyilvános WC sem lesz elnevezve, az már most fix. De az ellen nem lenne kifogásom, hogy egy afrikában még felfedezésre váró, új sivatagi gilisztafajtát (televényférget) róla nevezzenek el. Úgy elképzelem magam elött, hogy majd egyszer úgy 50-60-70 év múlva Pápán egy rozsdarágta, többszörösen horpadt pléhtábla függ majd a szélben tanácstalanul himbálózva, szivszaggatóan nyekeregve Gyurcsány szülöházának döledezö kapuján, ahol a madár se röpdös, magasan fennt, nehogy a kóborkutyák bepiszkítsák... Felirata, - amit csak rozsdátlanítás után lehet kisilabizálni -, így szól: "VITTE HA HOZZÁFÉRT MINDENKI ELÖTT, DE MI KÖVETTÜK" (áhítattal Gyöngyösi Jakab, a megboldogult "Júdás" Marci bácsi és a Parizeres Péter bácsi közös unokája, utolsó jobbikos)
Palatin
2023. június 19. 14:36
GYURCSÁNY MÚLTJA + MÁRKI-ZAY ESZE = NULLA. Ez az globál-libsi ellenzék eszenciája. Annál ostobább stratégiát nem tudok elképzelni, hogy egy olyan bukott politikus álljon a háttérben "erös emberként" (Gyurcsány), akit a nép már alkalmatlansága, hazafiatlansága, kóklersége, korruptsága stb. miatt egyszer elzavart. Az elötérbe pedig kitesznek agy ostoban, nagypofájú mamlaszt, Márki-Zayt. De ez még nem minden. Mint már jóval a választás elött is mondtam: Ez a ballibsi ellenzék Orbán hócipöjét még oxigén-palackkal sem tudná megmászni, úgyhogy jobb, ha inkább leszállnak a strandpapucsáról és nem dolgoznak az ország érdekei ellen. Mert ezzel soha nem fognak elöbbre jutni. Arra építeni, hogy hazugságokkal, rágalmakkal felbirizgálni az emberekben az Orbán elleni gyülöletet, és ezzel nyerni,... hát szóval, ezt csak nagyon buta és nagyon gonosz "politikusok" fejében fordulhat meg. A LEGUTÓBBI VÁLASZTÁS ELSÖSORBAN AZ AGYTALAN ÉS SZIVTELEN O1G-ZÖK MEGSEMMISÍTÖ VERESÉGE VOLT. Szégyelljék magukat a gonoszságuk és butaságuk miatt. Gyurcsány, a démon a háttérben szintén alaposan és megérdemelten befuccsolt, vele biztosan soha nem fog gyözni az ellenzék. Az ellenzéket újra fel kell építeni, új, nemzeti alapokon, de olyan figurák nélkül, mint Gyurcsány, Dobrev, Jakab, Márki-Zay, Karácsony, Fekete-Györ, stb. A Gyurcsány-maffíának ki kell halni ahhoz, hogy itt egy normális ellenzék létrejöhessen. Mert igény lenne rá. De ez a szedettvedett, áruló, ócska, korrupt gyurcsányista horda senkinek sem kell.
tapir32
2023. június 19. 02:37
Gyurcsány erkölcsi érzék nélkül, ripacskodva, gátlástalanul hazudik. Ez, egy defekt állapot amin nem, illetve alig lehet változtatni. Ez az ember soha nem lesz más. Szociopata. Éretlen, felelőtlen és megbízhatatlan ember az, aki nem veszi komolyan a munkáját és a munkájával járó felelősséget. "...elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. . . . hazudtunk reggel, éjjel, meg este. . . . Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. .... És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. .... Ennyi tehetségünk van gyerekek. .... Nem tudunk, nem tudunk ennél többet és ennél jobbat. Nem leszünk rá képesek. Ha belegebedünk, akkor sem. " Mi tartotta vissza a munkától? Mi tartotta vissza attól, hogy igazat mondjon? Gyurcsány F. már bizonyította az alkalmatlanságát. Akik, egy ilyen alakkal egy gyékényen árulnak, azoknak ugyan olyan rohadt a portékája, mint az övé.
tapir32
2023. június 19. 02:20
Gyurcsány felelőtlen ember. Éretlen, felelőtlen és megbízhatatlan ember az aki, nem veszi komolyan a munkáját és a munkájával járó felelősséget. Gyurcsány: „Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. . . . hazudtunk reggel, éjjel, meg este. . . . Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. .... És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit.” Mi tartotta vissza attól, hogy dolgozzon? Mi tartotta vissza attól, hogy igazat mondjon? A DK felelőtlenül politizál. A baloldalinak nevezett összefogás propagandájában az szerepelt, hogy hatalomra jutásuk esetén azonnal megszüntetik az orosz gáz és olaj importját, Paks II-t nem építik meg és Paks I-et azonnal leállítják. A rezsicsökkentést és az ártámogatást eltörlik azért, hogy mindenütt az aktuális világpiaci ár érvényesüljön. Ez a felelőtlen politizálás! Ha, ez megvalósul akkor, Magyarország már rég tönkre ment volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!