Megnéztem Bayer Zsolt blogjának néhány bekezdését

2023. június 19. 20:58

Van még tehát megteendő út a magyar publicisztikai nyelv és szellemtörténet előtt.

2023. június 19. 20:58
null
Pető Péter
Pető Péter
Facebook

Most, hogy megnéztem Bayer Zsolt blogjának néhány bekezdését, realizáltam, hogy félreértettem egyik szocializációs közegem, a hevesi körzeti, illetve hevesi, borsodi, nógrádi megyei futballbajnokságok korlátjánál állók intellektuális, retorikai mutatványait: csak most fogom föl, hogy miközben azt hittem ideges drukkerek fékezhetetlen indulatai költöznek hirtelen mondatokba, valójában közéleti véleményvezérek, írók, vezető publicisták alkottak ott minden egyes ítélet után.

Végzetes médiavakság, szerkesztői analfabétizmus mutatkozott abban, hogy nem töltöttem meg komplett publicisztikai köteteket a hallottakkal.

Ráadásul az alább láthatónál azért voltak unikálisabb hozzaszólások is, az egyik valahogy így hangzott: »Annyiszor elégíts ki szájjal (eufemizmus) kecskebakot, ahányszor elugatom ma neked, hogy édesanyád prostituált (eufemizmus) és a fülébe is belevertem.«

Van még tehát megteendő út a magyar publicisztikai nyelv és szellemtörténet előtt. A tempónk ígéretes.”

Nyitókép: Pető Péter Facebook-oldala

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolizolizoltan
2023. június 22. 13:31
Ej, Péter! Zsótira pazarlod az idődet?
világbéka
2023. június 20. 22:29
1987–1990 között a Párttörténeti Intézetben, 1990-1991 között a Politikatörténeti Intézetben (a Párttörténeti Intézet jogutódja) dolgozott, 1991 óta a Közép-Európai Egyetemen a történelem, majd a gender studies tanszéken dolgozik, https://hu.wikipedia.org/wiki/Pet%C5%91_Andrea Ezzel cirkuszolt a Morvai Krisztina, amikor a CEDAW-koncz volt teritéken. Azt állitotta, hogy Pető cionista. Ők tudják.
bayern65
2023. június 20. 20:45
Te most én Tőled megvilágosodtam! Ezután csak Téged foglak olvasni!! Na jó,csak vicceltem, mint a Bödöcs! Ne vegyél komolyan,én sem veszlek titeket!
Mintaszkitap
2023. június 20. 18:04
Bezzeg tóta w...... na az művészet. Ő nem sima agyhalott libsi politikusokat, meg véleményvezéreket szíd, mint a bokrot, nem.... ő Istent, Szent Istvánt, Jézust....és a többi méltán szídható senkiházit aljasítja, de ez olyan haladón, és modernen, hogy az már szinte éteri, igaz kedves....kedves......amúgy ki a faszom ez a vadbarom?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!