Gulyás Gergely azzal élcelődött, reméli, be tudom préselni a naptáramba az atlétikai vb megnyitóját

2023. június 22. 12:50

Üzenem: mindenképpen ott leszek.

2023. június 22. 12:50
null
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Gulyás Gergely a mai kormányinfón azzal élcelődött, hogy reméli be tudom préselni a naptáramba az atlétikai világbajnokság megnyitóját. Ezúton üzenem, hogy mindenképpen ott leszek.

A kérdés már csak az, hogy pontosan hol. Ha a kormány végül betartja a megállapodásunkat, akkor a stadionban. Ha nem, akkor a stadion mellett a kormány szószegése elleni tüntetésen.”

***

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palmimi85
2023. június 24. 17:37
Nagyszerű! A balhé politizálással nem mész semmire, hosszú fika! Ezt a Krump Lee Petya jobban csinálta meg Lóf@szházi doki! Ők legalább nem úgy picsognak, mint egy kivénhedt fürdős kurva...
urban63
2023. június 24. 15:31
Na, megint elütött a villamos?! Sikerült a segget csinálni a szádból? Elmész megmutatni a nagy közönségnek és a VIP-ban ki kívánta bojkottálni az eseményt? Vigyázz a a VIP-ban nincs bicikli sáv felfestve! A megnyitón is du ju szpik angolt? Óvobács intésére jeleníted meg a birka mosolygó, "magas férfi felemás angol tudású" személyiséged? Netán elszámolsz a csőddel, a légkondikkal... Oda szolt a fővárosi diplomácia, hogy presztízs meg népszerűsítés? Te legnépszerűbb....- kháosz gyártó.
Jooee
2023. június 23. 20:24
Szegény Geri, a sok munkától 11 h előtt nem bír felkelni. Bent kell lenni a munkahelyén legalább déltől félkettőig is.
Kamcsatka5
2023. június 23. 13:50
Ha jót akarsz ne menj el, Fuggerék szarosgyurijainak és a szarossanyinak a felszópoja, Mac Daglesz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!