Őrült baloldali háborúmánia

2023. június 27. 21:53

Tegnap még az ukránoknak szurkoltak, ma pedig már egy olyan gyilkosnak, aki egyébként ukránokat ölet.

2023. június 27. 21:53
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„Nem akarok nagyon mély pszichológiai elemzésekbe belemenni, de ennek van egy egyszerű oka is. Ezek az emberek 13 éve vesztesek, a momentumosok csak 6 éve, de az is több, mint amit el tudnak tisztességgel viselni. És ezt a sikertelenséget abban élik ki, hogy mindennek szurkolnak, ami egy kicsit is rossz a nemzeti kormánynak. Akkor is szurkolnak érte, ha az adott esetben a háború eszkalációját okozhatja. Ez az egyik része.

A másik pedig az, hogy ezek az emberek képtelenek nemzeti érdekben gondolkodni. Nem tudják értelmezni, hogy mi a magyarok akarata. Tehát egy az EU által is belügynek titulált konfliktusban is egyből valamelyik oldalra állnak. Tegnap még az ukránoknak szurkoltak, ma pedig már egy olyan gyilkosnak, aki egyébként ukránokat ölet. Teljesen abszurd az egész.

Idegen a szívük és kevés az eszük. Úgy látszik, hogy ez nem a világ legjobb párosítása.”

***

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lina18
2023. június 29. 18:58
Véleményem szerint az a legnagyobb probléma, hogy nem a pártok a vesztesek hanem a magyar nép. Hadjuk magunkat dróton rángatni és mindent elhiszünk ami megjelenik a mediában. Nem mellesleg az egymás elleni uszítástra a mi pénztárcánkból veszik el a pénzt.
simonvitéz
2023. június 29. 08:58
Rhdjtk mg!
ersa57
2023. június 28. 11:46
ŐRÜLT JOBBOLDALI HÁBORÚMÁNIA!!!!! Tegnap még a háborúbűnös, szedett-vedett zsoldos csűrhének szurkoltak Bahmutnál, ma pedig ellenük!!!!
dedi
2023. június 28. 09:20
Orbán szövetségese a tömeggyilkos Putyin támadta meg Ukrajnát, tehát ha itt valaki háborúpártinak nevezhető az nem a baloldal, hanem Orbán és a fidesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!