Hajrá, Djokovic!

2023. június 01. 11:51

A puszta tény, amely szerint létezhet olyan, hogy „Koszovói Olimpiai Bizottság” kizárólag az Egyesült Államok és Brüsszel gazemberségének köszönhető.

2023. június 01. 11:51
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Cím a »sajtóból«:

»Fegyelmi eljárást kér Novak Djokovic ellen a Koszovói Olimpiai Bizottság«

Aha... És tudják, mi az ok? Mutatom:

»A Koszovói Olimpiai Bizottság arra kérte a Nemzetközi Olimpiai Bizottságot (NOB), hogy indítson fegyelmi eljárást Novak Djokovic ellen, írja a Reuters. A koszovói szervezet azzal vádolja a szerbet, hogy politikai feszültséget szított azzal, hogy a Roland Garroson azt írta a kamerára: » Koszovó Szerbia szíve«.

Akkor tisztázzuk: A puszta tény, amely szerint létezhet olyan, hogy »Koszovói Olimpiai Bizottság« kizárólag az Egyesült Államok és Brüsszel gazemberségének köszönhető. S nagyon remélem, hogy az igazság egyszer majd ebben az ügyben is győzedelmeskedik.

S hogy el ne felejtsük: KOSZOVÓ SZERBIA SZÍVE!

Hajrá Djokovics!”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
síróbohóc
2023. június 03. 12:57
Nagyon szép sivalkodás, Zsolt. Fel a fejjel!
CNIROLsorazsem
2023. június 03. 11:43
Bezzeg a cigány törpe meg sem mukkan, hogy magyar katonák kerültek kórházba nacionalista barátai miatt. Hol van ilyenkor a magyar érdek?! Most nem számít a MAGYAR ÉLET!
Szeredai
2023. június 02. 21:56
Koszovó egy kis periférikus terület Szerbián belül, mindig is vegyes albán-szerb lakossággal. Annyira szíve Koszovó Szerbiának, mint Szávaszentdemeter Magyarországnak.
Lajoss
2023. június 02. 20:24
A szerb állatok püfölik a magyar katonákat..gratulálok! :(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!