Zenészek! Okuljatok a Rammstein példájából!

2023. június 07. 14:46

A sok gyakorlásnak bizony nemi erőszak a vége!

2023. június 07. 14:46
null
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
Facebook

„Zenészek! Okuljatok a Rammstein példájából! A sok gyakorlásnak bizony nemi erőszak a vége! Ne kockáztassatok! Húzódjatok ti is a biztos középszerbe, a szürkeségbe, az érdektelenségbe! Majd jelentsetek fel híres jogvédőket, hogy szekszre vettek rá, pedig csak részegek voltatok!”

***

Nyitókép: EYEPIX / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bögre
2023. június 07. 21:17
dezilluzionista Te mégis niről beszélsz? Köztudott hogy a népszerű zenekarok öltözői előtt a lány rajongók tömött sorokban állnak hogy megszexuálják őket a tagok. A testőrök alig bírják fegyelmezni a tüzelő, nedves bugyijú hölgyeket. Ez evidens, a nőknek a híres és/vagy gazdag férfiak jönnek be, akkor is ha ronda mint Jagger.
Sanyi72
2023. június 07. 19:47
Ilyen alapon a komár laci,a charly,és a többiek mind erőszakosak voltak? Ugyan már! Könyörögtek a lanyok,engem is,engem is! Ez nem erőszak,basszátok meg!
Draco Paladin
2023. június 07. 16:45
Áron valószínűleg buzi, ezért nem érti ezt az egészet.
Szabó A. Imre
2023. június 07. 16:38
"A sok gyakorlásnak bizony nemi erőszak a vége!" Azt attól függ, Ambrózy, hogy mit gyakorolnak sokat! :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!