Teljes mértékben leszarjuk, hogy Zelenszkijnek mi teljes mértékben elfogadhatatlan

2023. május 10. 09:31

Ez a teljes mérték apoteózisa.

2023. május 10. 09:31
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Teljes mértékben leszarjuk, hogy Zelenszkijnek mi teljes mértékben elfogadhatatlan.

Ez a teljes mérték apoteózisa.”

Fotó: BRENDAN SMIALOWSKI / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 208 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Isten jobb keze
2023. május 11. 10:25
A 3B-nek tulajdonképpen igaza van! Csak azt felejti el, hogy őt is ugyan úgy lelehet szarni! Xdxd
Reszelő Aladár
2023. május 11. 07:31
Az ukrán típusú szolidarításra felhívás az aggyá mert szétbxszlak, mert engem is szétbxsznak.
Obsitos Technikus
2023. május 10. 23:43
Teljes mértékben egyetértek. És bár ebben a tekintetben semmiképp nem vagyok a Római Birodalom kultúrájának követője, mert kakálni egyedül szeretek, de erre az egy alkalomra szívesen melléd ülök leszarni az ukránokat :-)
Palatin
2023. május 10. 22:01
Ursi Kievbe jár flörtölni az európai adófizetök pénzén. Akárhogyan végzödik is a háború, Ukrajna sírni fog. De az unió is. Az ország fele elmenekült, az gazdaságuk szétesett, lesz egy hatalmas, örökös ellenségük, a Nyugat leveszi a kezét Ukrajnáról, amint ök már nem tudják az oroszokat tovább támadni. A Nyugatnak Ukrajna csak addig kell, amig az oroszokat velük lehet bosszantani, gyengíteni. Az ukránok Európa számára a rosszabbik oroszok. Erre a tanulságra való rádöbbenés Nyugaton még várat magára. Európa nagyon jól meglenne Ukrajna nélkül. Az USA-val szövetkezve az ukránok alá akarták ásni Oroszország biztonságát. De ök készek nemcsak testvérnépüket az oroszokat elárulni, hanem bárkit, még azokat is akik önzetlenül támogatták öket. Azok közé tartoznak, akikben nem lehet, nem szabad megbízni. Európának alaposan meg fog gyülni a baja az ukránokkal, akár gyöznek akár veszítenek. Az természetesen "jó" a Nyugatnak, hogy Ukrajna szutyongatja az oroszokat. De ha ennek egyszer vége lesz, mit fog kezdeni Európa ezzel a bizony nem éppen kedves és aranyos országgal, néppel? Nyugaton az ellopott fegyverekkel ukrán maffiák fognak garázdálkodni, az Unióban,- ha felveszik öket -, örökös baj lesz velük a követelödzéseik miatt. Majd ök fogják megmondani, kit kell kirúgnia az unióból és kérik a fizetséget azért, mert "megmentették" Európát. Ha veszítenek, akkor meg állandóna koldulni fognak. Ha bekerülnek az unióba és a lengyelekkel összefognak, akkora eröt fognak képviselni, mint Németország. Európa igazi lejtmenete majd a háború után fog igazán kiteljesedni. Európának Amerika harapófogójában, olcsó orosz energiahordozók nélkül, ukrán követelésekkel, garázdaságokkal kell majd szembe néznie.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!