Zelenszkij javaslata: Ukrajnának egyszerűen fel kellene robbantania a csővezetéket

2023. május 14. 10:49

Mindeközben Magyarország humanitárius segítséget nyújt 1,5 millió ukrán menekült számára.

2023. május 14. 10:49
null
Rákay Philip
Facebook

„Elképesztő! Zelenszkij javaslata: »Ukrajnának egyszerűen fel kellene robbantania a csővezetéket, és tönkretenni a valószínűsíthetően orosz olajra erősen épülő magyar miniszterelnök, Orbán Viktor iparát.«

Mindeközben Magyarország – nagyon helyesen – humanitárius segítséget nyújt 1,5 millió ukrán menekült számára. Mi ugyanis nem csak a földi igazságszolgáltatásban hiszünk...”

***

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gépész53
2023. május 14. 22:02
Ez az egész így marhaság! Először is egy amerikai újság a forrás. Masodszor: ezt minden bejelentgetés nélkül már régen megtehették volna az ukránok, ráadásul úgy, hogy egyszerűen ráfogják az oroszokra! Hát pont odaesett egy orosz rakéta! - Ki tudná ezt hitelesen cáfolni? Ez az egész egy spekuláció, csak qui prodest?
dezilluzionista
2023. május 14. 19:05
Süketelés.
Dezsőke
2023. május 14. 18:14
békét
kecsketenyeszto
2023. május 14. 17:46
Mi mást lehet a hazugságon kívül várni ettől a rákai kálmántól, ha a magyar nevét is szégyellte? Kálmánka összekeveri a határon belépők és az országban maradtak számát. Jelenleg néhány tízezer fő ukrán van az országban, a többiek gyorsan tovább is utaztak látván az országban uralkodó állapotokat. Persze tudja, hogy a hűséges szavazó proli úgyis elhiszi a nagy számokat, hiszen ez már egyszer bejött a migránsokkal is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!