Pottyondy Edina beleszállt a kommentelőkbe Suhajda Szilárd halála kapcsán (VIDEÓ)

2023. május 30. 13:26

„Ha feljutott volna, és épségben hazaér, akkor az összes bírálója magáénak érezte volna a sikert és körbehordozta volna a hős magyart, akinek ez is sikerült” – mondta legújabb videójában az influenszer.

2023. május 30. 13:26
null

„Ebben a vitában senkinek nincs igaza” – mondta Pottyondy Edina influenszer a YouTube-on megjelent videójában arról, hogy a közösségi médiában valódi kommentháború alakult ki Suhajda Szilrád hegymászó halálával kapcsolatban.

Úgy fogalmazott, hogy: „mindenki elkezdett a hegymászáshoz érteni egy olyan országban, ahol egy 1000 méteres domb a legmagasabb pont, és ahol a 235 méteres városi púpot Gellért-hegynek hívjuk”. Szerinte

„maga Szilád sem gondolta úgy, hogy ő nagyszerűbb lenne mint az átlag. Egyszerűen csak jó akart lenni abban, amit csinál.

A legjobb hegymászó akart lenni”.

Azt is elmondta, hogy „egy biztos, ha feljutott volna és épségben hazaér, akkor a most őt bírálók is magukénak érezték volna a sikerét, és hősként hordozták volna körbe”. 

„Bennem azt hiszem sosem volt annyi merészség, hogy egy általam tökéletesen ismeretlen világról és magánemberi sorsról ilyen határozott véleményem legyen” – mondta.

Nyitókép: képernyőkép

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gazdag
2023. május 31. 14:35
Az embereknek egy jelentős % a meghal oxigén palack nélkül ezen a csúcskisérleten. Ezt elmondta e gyermekének indulás előtt és megkérdezte e erről a véleményét?
Hekimeki
2023. május 31. 07:46
El sem olvasom de meg sem hallgatom ezt az aberrált mindenkit mocskoló fasszopó qrvát!!!!!! Nem hiszem el hogy nem verték még agyon a gecibe ezt a rakás szart!!!!!!!!! Vagy nem perelte még rongyá valaki ........
5m007h 0p3ra70r
2023. május 30. 23:59
"Ha feljutott volna, és épségben hazaér, akkor az összes bírálója magáénak érezte volna a sikert és körbehordozta volna a hős magyart, akinek ez is sikerült" Ha Dobrevet megválasztják, rögtön utána Suhajda is feljut az Everestre.
SkyCopy
2023. május 30. 22:54
Én elég keményen motoroztam, meg csináltam ezt azt ami ha rosszul sül el, elég káros az egészségre. Miután megnősültem és megszületett a gyerekem, letettem az összes ilyen hobbimat, holott az életem részét képezték. Az az ember a hős aki a gyerekét és a családját választja! Nem ahhoz kell az erő hogy csináld, hanem ahhoz hogy letedd. Rengeteg feleség gyászol azóta, amióta csak én letettem. Kifordultak elé, szembe jöttek, lesodródott, nem adták meg az elsőbbséget, nem vették észre... teljesen mindegy, nem jött már haza.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!