Vérnyomás az egekben, kávé már nem kell

2023. május 02. 09:23

Igyekszik az ember, hogy végsőkig szolidáris legyen a megtámadott Ukrajnával, de ezek az idióta ukrán „politikusok” fölöttébb megnehezítik ezt a dolgot.

2023. május 02. 09:23
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Reggeli lapszemle, Mandi, cím: Hivatalos ukrán álláspont: Oroszországnak a jelenlegi formájában teljesen meg kell szűnnie.

Mindezt mondja Olekszij Danyilov, az ukrán nemzetbiztonsági és védelmi tanács titkára.

Vérnyomás: az egekben; kávé: már nem kell...

S amikor az ember végig olvassa az egészet, csak romlik a helyzet. Kérdés: mit szólnál hozzá, te idióta, aljas ukrán fasz, ha valaki így indítana reggel: Ukrajnának a jelenlegi formájában teljesen meg kell szűnnie...Na? Hogy tetszene? Igyekszik az ember, hogy végsőkig szolidáris legyen a megtámadott Ukrajnával, de ezek az idióta ukrán »politikusok«, ezek az egybites, szar ukrán gazemberek fölöttébb megnehezítik ezt a dolgot...”

***

***

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 155 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NERbot
2023. május 03. 10:43
Ideje lenne beleírni az Alaptörvénybe, hogy aki Bayer Zsolt vérnyomását felemeli, az bizony mocsadék, sorosista, hazaáruló bitang!
CharlieM
2023. május 02. 23:38
"Igyekszik az ember, hogy végsőkig szolidáris legyen a megtámadott Ukrajnával," :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
kunfia
2023. május 02. 20:36
DE KI NEM SZARJA LE A RUSZKIKAT? BAYER, HA TE RUSZKI VAGY , IRÁNY MOSZKVA! NE FOGD VISSZA MAGAD, HARCOLJ!
budihazi gabriellák
2023. május 02. 20:14
Anyád seggéből kellett volna olyan iramban kibújnod amennyire szolidáris a foskeresztény, ruszkiszopó szektád az ukránokkal, maradjunk annyiban, hogy anyádba rohadtál volna bubuka:D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!