Elon Musk apja szerint Ukrajnát egy humorista vezeti (Videó)

2023. május 18. 07:41

Szerinte az emberek agyát mossák azzal, hogy Ukrajna a jó és Oroszország a gonosz.

2023. május 18. 07:41
null

Az interneten terjed egy egyperces videó, amelyben Elon Musk apja, Errol Musk beszél az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos gondolatairól.

Mégis rengeteg amerikai biofegyver-laboratóriumot találtak Ukrajnában" – mondta, és hozzátette – „Ukrajnát egy humoristából lett elnök vezeti", ami szerinte nagyon furcsa.

Ezt követően Joe Biden személyére is kitért, akivel kapcsolatban szerinte egyértelmű, hogy nem ő vezeti az Egyesült Államokat, hanem egy csapat alkalmatlan ember, akik bosszút állnak mindenkin, aki az elmúlt években gondot okozott nekik.

@goodbltskgf

Elon Musk's dad Errol: "We are being brainwashed to be told that Ukraine is good and Russia is bad and yet they have found multiple bioweapon laboratories belonging to the United States in Ukraine..... ...Ukraine is led by a stand-up comedian who became president," which he finds to be "extremely odd...

♬ original sound - bits&bobs

*** 

Nyitókép: Képernyőkép 

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2023. május 21. 00:11
"Elon Musk apja szerint Ukrajnát egy humorista vezeti " Még mindig jobb egy humorista, mint Magyarország esetében, ahol egy fasiszta, népirtó hatalmakat támogató maffia rablóvezér vezeti az államot!
amca
2023. május 18. 17:20
Kedves Ilon! Ez nem humorista, hanem faxverő. Sztem a habot is ezzel veri. Akinek ez humor??
zorroro
2023. május 18. 14:20
Van ilyen. Amerikát is vezette már egy ripacs (Reagan - mennyit támadták!) Mo.-t meg egy rossz footballista vezeti.
kitiltott
2023. május 18. 13:24
Talán ébred Amerika.. is..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!