Ha kiáll Putyin a Vörös térre, most a világ fogja nézni, az biztos

2023. május 03. 19:19

Ez biztos, hogy nem célzott merénylet, az nem ilyen.

2023. május 03. 19:19
null
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

„Az orosz nyilatkozat szövege, egyértelműen Ukrajnát vádolják, méghozzá merénylet kísérlettel. Ez biztos, hogy nem célzott merénylet, az nem ilyen. Emellett hogyan lehet tudni ennyire biztosan, hogy Ukrajna volt – Honnan indult a drón? Van radarkép? Ha látták radaron-akkor hogyan jutott el odáig? stb.

A moszkvai parádé előtt ez az egész több, mint kínos – ezért valahogy nem érzem a false flag ízét. Ha kiáll Putyin a Vörös térre, most a világ fogja nézni, az biztos.

»Ma este a kijevi rezsim kísérletet tett arra, hogy pilóta nélküli légi járművekkel csapást mérjen az Oroszországi Föderáció elnökének Kreml rezidenciájára.

Két pilóta nélküli légi járművel vették célba a Kremlt. A hadsereg és a különleges szolgálatok radarvezérlő rendszerekkel, időben végrehajtott akciójának eredményeként a drónok harcképtelenné váltak. Lezuhanásuk és a Kreml területén szétszóródó maradványaik következtében áldozatok és anyagi kár nem keletkezett.

Ezt az akciót tervezett terrorista akciónak és az elnök elleni merényletnek tekintjük a Győzelem Napja és a május 9-i ünnepség előestéjén, amelyen a tervek szerint külföldi vendégek is részt vesznek.

A terrortámadás következtében az elnök nem sérült meg. Munkabeosztásában nem történt változás, és továbbra is a szokásos módon dolgozik.

Az orosz fél fenntartja a jogot, hogy megtorolja, ahol és amikor szükséges.«”

***

Nyiókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
I.N.R.I.
2023. május 04. 12:02
Május 8.-án nem laknék Kijev közelében sem...
Bell & Sebastian
2023. május 03. 22:15
Nem lennék meglepve, ha a védelmi rendszert tesztelték volna ellenőrzött körülmények közt. Automatikus tornyok az utolsó védelmi vonal radarvezérlésű géppuskákkal és rakétákkal, amelyek elméletileg leszedik a gránátot. Vagy kettőt, vagy hármat, akármennyit. Ami biztos, tandem ellen hatásos a szerkezet.
Nasi12
2023. május 03. 22:00
Biztosan ott lesz a vörös téren. De hogy melyik verzió az kérdéses. Ott nem kell fontos döntéseket hozni ilyenkor. A nyomógombos táska meg egyébként sem szokott ott lenni :)
6.sztrovacsek
2023. május 03. 20:30
Tán az oroszok hogy ők sérthetetlenek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!