Nemzetközi szinten is létrejött a centrális politikai erőtér a globalistákkal szemben

2023. május 08. 14:07

Pártpolitikai hovatartozásokat felülíró és kontinenseken átívelő koalíció jött létre.

2023. május 08. 14:07
null
Alapjogokért Központ
Alapjogokért Központ
Facebook

„Az Alapjogokért Központ által szervezett CPACHungary-n pártpolitikai hovatartozásokat felülíró és kontinenseken átívelő koalíció jött létre az Isten, haza, család értékegysége mellett. A magyar jobboldal, az amerikai konzervatívok, valamint európai szövetségeseink részvételével lezajlott konferencia beteljesítette az „együtt erő vagyunk” ígéretét. Magyar szervezésben nemzetközi szinten is létrejött a centrális politikai erőtér, a szuverenisták szövetsége a globalista hálózatokkal szemben – mert csak együtt van erőnk a békéhez!

A több mint 400 külföldi vendéggel május 4-5-én megrendezett második CPACHungary valóban Magyarországra vonzotta azokat az egész világról, akik számára fontosak civilizációnk zsidó-keresztény kulturális alapjai, a nemzeti büszkeség és a gyermekek védelme, Mexikóvárostól Tokióig. A legfontosabb európai pártcsaládok vezetőinek, a legnagyobb francia, portugál, észt jobboldali pártok elnökeinek, a grúz miniszterelnöknek vagy a korábbi cseh miniszterelnök, a legnépszerűbb cseh párt, az ANO elnökének, Andrej Babisnak, amerikai és európai minisztereknek, képviselőknek Budapestre áramlásával olyan centrális politikai erőtér látszik kialakulni nemzetközi szinten – a magyar jobboldal szervezésében –, mely együttes erővel tud kiállni a szuverenitásért a globalista elitek és ideológiák ellen. Ezt erősítette az USA 45. elnöke, Donald Trump videóüzenete is, aki szintén a marxista globalistákkal szembeni összefogást szorgalmazott.

A CPACHungary-re érkező több mint 2000 résztvevő, 130 újságíró, valamint 30 hazai és külföldi partnerszervezet számossága mutatja a magyar jobboldal erejét. Ahogy a rendezvényen Orbán Viktor fogalmazott: hazánkban az elmúlt 13 évben valóban sikerrel kísérletezték ki a globalista progresszív vírus ellenszerét, azt, hogy a nemzet, a családok védelme és a béke érdekében nemet kell mondani migrációra, genderre, háborúra. A CPACHungary ezt a »szuverenista politikai vakcinát« kínálta a résztvevőknek, melynek receptjét eltanulva sikerrel vívhatják meg küzdelmüket saját országaikban.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2023. május 09. 08:57
"Nemzetközi szinten is létrejött a centrális politikai erőtér a globalistákkal szemben" Hol? a Szovjetunióban?
Lajoss
2023. május 09. 08:39
Hogyne,szélsőbbos bohócparádé..tengernyi közpénzből..
felcsutfan
2023. május 08. 21:04
CCCPAC, sponsored by putin Közben a szervezők saját maguk hatása alá kerülve szopják fel...önmagukat :D közpénzből persze.
Csubszi
2023. május 08. 17:59
Világ normálisai, egyesüljetek! A balos szarok kiszáradnak és elkotorja őket a ganajtúró bogár!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!