Böjte Csaba nem csodalény

2023. május 16. 10:59

Egyetlen dologban különbözik tőlünk: képes az egész életét, annak minden percét okosan és eredményesen feláldozni a hitéért és mások szolgálatáért.

2023. május 16. 10:59
null
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„Adjunk hálát

Böjte Csaba nem csodalény. Éppen olyan, mint bárki közülünk, van hogy hibázik, van hogy haragszik, van hogy tévesen ítéli meg embertársait. Csupán egyetlen dologban különbözik tőlünk: hogy ő képes az egész életét, annak minden percét okosan és eredményesen feláldozni a hitéért és mások szolgálatáért. Aki ebben követi, annak van erkölcsi alapja Böjte Csaba hibáit is megítélni. Aki viszont nem képes erre, az fogja be a száját, és mindnyájunkkal együtt adjon hálát az Úrnak vagy a sorsnak, hogy Böjte Csabát adta az erdélyi árva gyerekeknek.”

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
southwind5
2023. május 17. 12:27
böjte egy nagy rakás szar
peter19791003
2023. május 17. 08:59
böjte csaba valóban minden tiszteletet megérdemel, felháborító, ami most ellene zajlik sajnos ugyanilyen felháborító volt, amikor éppen hodász andrásnak esett neki a jobboldali sajtó a katolikus egyház két tehetséges példaképe a különbség mindössze annyi, hogy előbbi nem tudjuk mit gondol a gyermekek legnagyobb problémájának, bár aligha az lmbtq=t...
Sulammit
2023. május 16. 21:13
Böjte atya, az igaz, hogy nem csodalény, de szent ember. Nem "éppen olyan, mint bárki közülünk," A szentek is hibáznak...stb. de az Isten és emberszeretük magasabb fokú, mint nekünk földi halandóknak.
Augustus1
2023. május 16. 17:08
Ezzel az egész üggyel kapcsolatban pár dolgot lássunk tisztán. Eleve az ilyen pedofilok profi módon tudják egyrészt behálózni az áldozataikat, másrészt biztosítani azt, hogy azok hallgasssanak, harmadrészt úgy végezni az aljas tevékenységüket, hogy a kívülállók ne vegyenek észre semmit. Ráadásul a (naivan?) jó emberek még kevésbé képesek egyáltalán föltételezni rosszat a másikról. Ebből élnek nemcsak a pedofilok, hanem akár az unokázós csalók is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!