Egyirányú utca

2023. május 23. 15:32

Ha valaki ugyanúgy beszél róluk, velük, ahogy ők teszik ezt másokkal, akkor jön a farizeus felháborodás és az ujjal mutogatás.

2023. május 23. 15:32
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Ezek tényleg azt hiszik, hogy ez egy egyirányú utca. Őket megilleti a méltóság, a tisztelet, rajtuk kívül viszont senkit. És ha valaki ugyanúgy beszél róluk, velük, ahogy ők teszik ezt másokkal, akkor jön a farizeus felháborodás és az ujjal mutogatás, hogy aszongya »jaj de csúnyán beszél az a Bayer Zsolt, meg még kurv@anyázik is«.

Ha majd egyszer, egyetlen egyszer felháborodtok a sajátjaitok elviselhetetlen modorán, ha majd egyszer, egyetlen egyszer elkülditek a Bartust, az Ungváryt, a 444-et, a nyugatifényt, a Szabó Tímeát meg a Hadházyt meg a Tóta W.-t meg a Nagy Blankát meg a Lilikét a kurva @nyjába, majd akkor pofázhattok. Addig kuss a nevetek.

Világos neked is, Hamburger Béla?”

Nyitókép: Teknős Miklós/Magyar Nemzet

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MayorAnna 03
2023. május 23. 22:23
Három évvel ezelőtt, május 22-én hajnalban történt a Deák téri kettős késelés. Két magyar fiatal veszítette értelmetlenül életét, kik rosszkor voltak rossz helyen. A 16 éves Lászlót és a 20 éves Gergőt Budapesten lincselte meg és késelte halálra egy "fiatalokból álló" társaság. Forrás: https://kuruc.info/r/7/259445/ Erről írj Nr1 propagandista, ha annyira nemzeti vagy!
Ekeke
2023. május 23. 22:11
Hamburger Jenő (Udvarnok, 1883. május 31. – Moszkva, 1936. december 14.) zsidó származású, politikus, a Magyarországi Tanácsköztársaság idején földművelési népbiztos.
síróbohóc
2023. május 23. 21:25
A cím alapján azt hittem az análgeocachingről lesz szó, de így is szép sivalkodás, Zsolt. Fel a fejjel!
EX - Terminátor
2023. május 23. 21:15
Az itt az óriási baj, hogy ezek a férgek tényleg annyira belelovalták magukat a rólunk költött hazugságaikba, hogy tényleg elhiszik mind az utolsó szálig korrupt gazemberek vagyunk, szóval elég csak elzárni a pénzcsapot akkor majd jobb belátásra térünk. HÁT AZT NEM KICSIT BENÉZTÉK.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!