Ez nem gimis forradalom, hanem szefós forradalom

2023. május 21. 15:16

Mit lehet kezdeni azzal a tömeggel, akit a három leghülyébb politikus irányít?

2023. május 21. 15:16
null
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
Facebook

»A Metropol felvételei azt mutatják, hogy a tüntetésen jelen lévő baloldali politikusok – Gelencsér Ferenc, Kerpel-Fronius Gábor, Jámbor András – szervezték és irányították a tömeget. A portál munkatársai által készített felvételen látható, ahogy Gelencsér igyekszik tárolni az előtte állókat a rendőrsorfalra.«

Most mit lehet kezdeni azzal a tömeggel, akit a három leghülyébb politikus irányít? Oké, Fekete-Győr még hiányzik a vezérkarból, de azt már ők is túlzásnak érezhették. Szóval ez nem gimis forradalom, hanem szefós forradalom.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Coupdetat
2023. május 22. 13:42
Itt zoofiliás Kecskebaszók ne ugassanak! --------------------------------------------------------------------------------- Bár az Orbán-kormány azt tűzte ki célul, hogy Magyarországnak az unió öt legélhetőbb tagállama közé kell tartoznia 2030-ra, de ennek a célnak a teljesítését most akár mégis el lehet halasztani, mert nem jön még az uniós pénz, mondta Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter az Egyensúly Intézet konferenciáján kedden.
csúti törpe
2023. május 22. 10:58
vicces ezt olyantol olvasni, akinek a kisegitobol van ket osztalya
DonCiccio
2023. május 22. 06:21
Jámbor egyáltalán nem hülye és nem is jámbor. Mint ogy.képviselő, komoly emzetbiztonsági kockázat és teljesen egyértelmű a külföldi anarchistákkal való összjátéka
Kvari.gergo
2023. május 21. 22:02
Ambrozy aron amugy versenyzik bayerzsotival hogy melyikuk a nagyobb szardarab? Eleg nagy a kuzdelem...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!