Egy dolgot szeretnék én is akkor közölni Suhajda halála kapcsán

2023. május 29. 19:11

A kommentekben foganatosított anyázás pedig nem beszélgetés.

2023. május 29. 19:11
null
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
Facebook

„A jogos érzékenység harmatcseppjei között lábujjhegyen lépkedve egy dolgot szeretnék én is akkor közölni Suhajda halála kapcsán. (A részvétem mellett.) Méghozzá azt, hogy a halála után kibontakozó vitából illenék egy nagy és közös lélegzetvétel utána levonni azt a nagy és közös tanulságot, hogy mindenkinek igaza van. Vagy legalábbis részigazsága vagyon.

Igazuk van azoknak, akik szerint a hegymászás egy menő sport, továbbá mindennemű segédeszköz nélkül bevenni a Föld legmagasabb hegyét, bizony hatalmas, megsüvegelendő teljesítmény.

Azoknak is igazuk van, akik szerint ez életveszélyes hülyeség, és az ember inkább pusztuljon el jó magyar agyvérzésben, mint a világ túlsó felén, extrémsport-balesetben.

Azoknak is igazuk van, akik szerint Suhajda teljesítménye hozzátettea magyarság összteljesítményéhez, az ilyen fickókra büszkék szoktunk lenni, felnézünk rájuk. És azoknak is igazuk van, akik szerint inkább a gyerekét nevelte volna fel.

Nos, ilyen a világ: rengeteg párhuzamos igazság van, ezért szoktunk beszélgetni. A kommentekben foganatosított anyázás pedig nem beszélgetés.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik