Egy dolgot szeretnék én is akkor közölni Suhajda halála kapcsán

2023. május 29. 19:11

A kommentekben foganatosított anyázás pedig nem beszélgetés.

2023. május 29. 19:11
null
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
Facebook

„A jogos érzékenység harmatcseppjei között lábujjhegyen lépkedve egy dolgot szeretnék én is akkor közölni Suhajda halála kapcsán. (A részvétem mellett.) Méghozzá azt, hogy a halála után kibontakozó vitából illenék egy nagy és közös lélegzetvétel utána levonni azt a nagy és közös tanulságot, hogy mindenkinek igaza van. Vagy legalábbis részigazsága vagyon.

Igazuk van azoknak, akik szerint a hegymászás egy menő sport, továbbá mindennemű segédeszköz nélkül bevenni a Föld legmagasabb hegyét, bizony hatalmas, megsüvegelendő teljesítmény.

Azoknak is igazuk van, akik szerint ez életveszélyes hülyeség, és az ember inkább pusztuljon el jó magyar agyvérzésben, mint a világ túlsó felén, extrémsport-balesetben.

Azoknak is igazuk van, akik szerint Suhajda teljesítménye hozzátettea magyarság összteljesítményéhez, az ilyen fickókra büszkék szoktunk lenni, felnézünk rájuk. És azoknak is igazuk van, akik szerint inkább a gyerekét nevelte volna fel.

Nos, ilyen a világ: rengeteg párhuzamos igazság van, ezért szoktunk beszélgetni. A kommentekben foganatosított anyázás pedig nem beszélgetés.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wolfram004
2023. május 31. 14:10
Nincs mindenkinek igza. Sőt, senkinek sincs igaza. Mindenkinek nézőpontja van, és az abból fakadó véleménye. Igazam van?
Namond
2023. május 31. 02:10
Az igaz, hogy "A kommentekben foganatosított anyázás pedig nem beszélgetés.” Viszont keresztény-konzervatív elvek szerint nem lehet mindenkinek igaza. Ha mindenkinek igaza van az a liberalizmus azon - plurális - fajtája, amely anarchiába vezet. Az IGAZSÁG keresztény-konzervatív fogalom és csak egyféle - közös értékek alapján, közös érdekeket szolgáló - lehet. Gyanús nekem a hazai igazságszolgáltatás és az azt megalapozó 5 2/3-ad törvénykezése, hogy az nem így történik, mivel a törvények nem keresztény-konzervatív elvek szerint készültek. De erről Orbán Balázs a jogász, okleveles kodifikátor (törvényalkotási jogszabály előkészítő), a joghézagok mesteri kialakítója (lásd börtönkárpótlás) többet mondhatna ha felkérdeznék szakmai eredményeiről.
Pusikas
2023. május 30. 21:43
Vélemény! Akik most hülyézik Suhajdát,meg lúzernek nevezik, azok lennének a legbüszkébbek rá, ha sikerrel járt volna!!!! Kamugeri is Fegyőrrel együtt ezerrel fikázzák a magyar focit, majd ott szelfiztek az első sorban mikor jöttek a sikerek! Ennyi a részvét , és a hírnév kis hazánkban....
Pusikas
2023. május 30. 21:39
Szerintem te az egészet nem érted! Már bocs...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!