Ma délután tüntetés a státusztörvény ellen!

2023. április 24. 12:34

Hogy mi is a baj a státusztörvénnyel a diákok és a szülők szemszögéből, azt Pankotai Lili írta meg nekem.

2023. április 24. 12:34
null
Cseh Katalin
Cseh Katalin
Facebook

„A kormány hiteltelensége leginkább abban nyilvánul meg, hogy a kommunikációja és a cselekedetei teljesen ellentétesek. A státusztörvényt nem véletlen bosszútörvényként emlegetik. A kormány erővel, megfélemlítéssel, zsarolással próbálja a pedagógusokat félelemben tartani, elhallgattatni.

Leginkább az óvodában láttam ilyet, amikor az erősebb gyerek azzal fenyegette meg gyengébb társát, hogyha nem azt teszi, amit ő akar, akkor megveri, továbbá a történelem órákon, amikor a kommunizmusról tanultunk. Szomorú valósággá vált az életünkben, hogy a kormányzati politika, mára az erőszak, az elnyomás, a bántalmazás politikájává vált. Ahol az ember, mint egyik legfontosabb érték, nem számít.

Míg folyamatosan értékekről szól a propaganda, addig a cselekedetek szintjén, a nihilizmus jelenik meg teljes erővel. Míg a »megvédjük a gyerekeket« a propaganda egyik jelszava lett, addig a kormány cselekedetei, intézkedései, mindennél jobban veszélyeztetik, a gyermekek testi, és lelki fejlődését. Sérül a minőségi oktatáshoz való hozzáférés.”

 

Nyitókép: MTI / Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapir32
2023. július 11. 09:56
Ez az egész demagógia! A demagóg a tények hamis színben való feltüntetésével, az emberek érzelmeinek, indulatainak felkeltésével, hízelgéssel, túlzásokkal és szándékos elhallgatásokkal, össze nem hasonlítható dolgok összehasonlításával, hamis oksági kapcsolatokkal, tetszetős részigazságokkal, konyha moralizálással, hazugságokkal mások véleményét manipuláló ember.
Sün Balázs
2023. április 26. 15:13
Katka! Pankotai Lili ma Óbudán, a Horn György (Horn Gábor testvére) által irányított ALAPÍTVÁNYI fenntartású Alternatív Közgazdasági Gimnáziumban tanul (vajon mit?). Igaz is, itt tanul (?) Karácsony Gergely gyereke is . Tehát Lilike nem állami fenntartású oktatási intézmény tanulója, egyáltalán nem érintett a a "státusztörvény" rendelkezései kapcsán, ahogy az alapítványi iskolában tanító(?) pedagógusok sem. De nyilván ez a fiatal lány mindenhez ért! Katka! Inkább azért küzdjél ilyen nagy elánnal. hogy a magyar kormány minél előbb megkaphassa az EU forrásokat, hogy azt szétoszthassa az állami fenntartású iskolákban dolgozó pedagógusok részére a beígért béremelésre. Ezzel az intézkedéseddel még valami népszerűséget is érhetnél el. Az állandó áskálódásod miatt itthon nem igazán vagy népszerű politikus!
amca
2023. április 25. 07:08
Pankotai LILi. Nagybunkóblanka Csekkata.Donaldkacsa. Balgar Krava Büdös Bence Van még? Ebből nagyon sok kell ,kevés nem ér semmit.
Obsitos Technikus
2023. április 24. 21:04
https://kep.cdn.indexvas.hu/1/0/4858/48583/485838/48583866_44d877674f5984235bf631239c6fb590_wm.jpg Loncsos, lompos és bozontos.. Kilincsorrú prolikurva..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!