A tudomány nem kudarcot vallott, hanem továbbfejlődik

2023. április 19. 14:54

Mielőtt hangos ovációban törnének ki az oltásellenesek, olvassák el a kisbetűs kiegészítést is.

2023. április 19. 14:54
null
Vágó István
Facebook

„Mielőtt hangos ovációban törnének ki az oltásellenesek, olvassák el a kisbetűs kiegészítést is: »Az ügynökség ezzel párhuzamosan azt is közölte, hogy ezután a Pfizer–BioNTech és a Moderna újabb oltásai lesznek az új elsődleges koronavírus-vakcinák«...

A tudomány nem kudarcot vallott, hanem továbbfejlődik.

Ez a címadás inkább szenzációhajhász, mint korrekt tájékoztatás.”

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EX - Terminátor
2023. április 23. 15:09
(kiröhögi) (szemközt köpi) TAKARODJ TE FÉREG. És vidd magaddal a tudományod, ami semmi más mint holdkóros elmebetegek képzelgése ami a valóság totális elutasítására épül MIELŐTT MÉG AGYON VERLEK AZÉRT HOGY EGYÁLTALÁN!!! VESZITEK MAGATOKNAK A BÁTORSÁGOT, HOGY A KÉPÜNKBE TOLJÁTOK. Elfogyott a türelmünk a szarságaitok iránt DE AZ ÖSSZES A LEGUTOLSÓ CSÖPPIG! Világos voltam te patkány!?
5m007h 0p3ra70r
2023. április 20. 07:11
Már csak az a kérdés miről van szó! A vakcinákról, vagy az indexről?
Rocktoberi
2023. április 20. 02:16
Sőt Brüsszelben már olyan magas szinten van a tudomány, hogy a Pfizer szerződés megkötése után megjelent a ciprusi egészségügyi biztos számláján párszáz millió forint ami antianyaggá alakulva elillant és nem létezőnek tekint ott mindenki. Ugyanúgy eltűnt mint Leyen hírhedt SMS-ei. Furcsa hely ez a Brüsszel.
Bájron
2023. április 19. 21:05
Pifta ; állllj, mert indul a havas és durrantás lesz a vége!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!