„Mi lenne, ha Magyarország lerohanná Dél-Szlovákiát?” Tévedett, aki azt hitte, hogy Matovič különb Káčeréknél

2023. április 23. 07:24

Csacán az Ukrajnába irányuló szlovák fegyverszállítás jogosságát igazolandó vetette össze az orosz agressziót az állítólagos magyar veszéllyel.

2023. április 23. 07:24
null
Száraz Dénes
Ma7.sk

„Igor Matovič, az egyszerű nép fia bemutatkozott a magyaroknak az előrehozott választások előrehozott kampányában. Járja az országot és uszít rendesen az északi tájakon, de valószínűleg délre érve hangnemet vált majd a „bölcs hazafi”.

De addig, ami belefér!

Ezen a héten a Zsolna megyéhez tartozó Csacán valamint a besztercebányai régióban található Zsarnócán osztotta az észt a pártelnök. Mindkét helyszínen felmerült többek között Putyin háborúja. Matovič úgy tűnik, semmiben sem különbözik Korčok egykori és Káčer jelenlegi külügyminisztertől, vagy ha messzebbre tekintünk, Slotától. Neki is éppúgy, mint Mórickának mindenről ugyanaz a dolog jut az eszébe.

Mórickának tudjuk jól, hogy mi, Matovičnak pedig háborús téma esetén a magyarokkal való riogatás.

Csacán az Ukrajnába irányuló szlovák fegyverszállítás jogosságát igazolandó vetette össze az orosz agressziót az állítólagos magyar veszéllyel.”

***

Nyitókép: VLADIMIR SIMICEK / AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kotucso
2023. április 24. 12:17
Milyen dél szlovákiát te barom? Az egész sohasemvolt országot vissza fogjuk venni. Veletek kezdünk.
Igazszó
2023. április 24. 12:06
Akiknek a magyargyilkos rabló tótok, a trianoni sakálok a szövetségesei (a nem kevésbé rablógyilkos rácokkal, oláhokkal, hoholokkal, csehekkel, nemetekkel), nos az vagy egy hazug geci, vagy normálatlan elmebeteg. Én arra tippelek, hogy a köpcös vétotlan geci csicska egy hazug szar.
barkasfarkas
2023. április 24. 10:49
Nem kell ezt ennyire túlzásba vinni. Ez egy gondolatkísérlet. Párhuzamként én is fel szoktam hozni példának, hogy "mi lenne, ha Románia elfoglalná a Tiszántúl egy részét". Ettől még nem tartok attól, hogy ez mostanában valóban megtörténhet. De mi mást mondanék helyette? Szlovénia elfoglalja a Zemplént? Vagy Szerbia Sopront? :)
Dr Bubo
2023. április 23. 13:12
Tót Atyafiak! Önként fogtok visszatérni a magyar Szentkorona alá!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!