A nyelvszopogatás nem kézfogás

2023. április 17. 10:23

...és nem a homlokok Tibetben tradicionális összeérintése.

2023. április 17. 10:23
null
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„A szigorú nőtlenségben élő, pszichoszexuális érésükben meggátolt katolikus papoknak, vagy akár a gyerekkorától megfosztott, korai szakaszban megrekedt Michael Jacksonnak a kiskorúakhoz fűződő beteges vonzalma jól érthető, de amint Őszentsége, a minden jel szerint demens dalai láma tűnik fel úgy a nyilvánosságban, mint aki a kontroll rohamos csökkenésével lehanyatlik a saját eddig elfojtott és hát nagyon problémás ösztönvilágára, a nyugati ember mélyen magába néz, és bűntudatosan elismeri, hogy nem járatos eléggé a tibeti kultúrában. Miért csak a gyerekek meg a részegek mondják ki önfeledten, ha a király meztelen?”

Nyitókép: CNN-videó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MaBaker
2023. április 18. 10:50
Azért nem okozott ám ez a hír ANNYIRA nagy felháborodást a deviáns balliberális dalon!
Cogito ergo sum
2023. április 17. 19:47
Puzsér! Puzsér! Te csak Dalai Sámfa lehetsz. Gréczivel a kézfogás, no az is kényelmetlen ügy .:)
amca
2023. április 17. 18:08
Ez a csigazabáló a kedvencem. Ahelyet ,hogy éjjel.-nappal rohamozná Edinát ,, de potyondy ezzel a pótcselekvéssel foglalkozik,. Púzya , vazze ,hétvégén volt az asexuálisok naggyűlése. Remélem ott voltál. Bár ,ha 0.0000% a testo, akkor minden hiába.
teljesenertelmetlen
2023. április 17. 15:44
Mindig undorító, amikor egy zsidó a keresztényeket és a buddhistákat gyalázza.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!