Nem az a baj, hogy Gyöngyösit fogadják az amerikai követségen

2023. április 15. 19:28

Heiszler András se mondjon olyanokat, hogy „zsidó körökben” (az meg mi?) nem kívánatos.

2023. április 15. 19:28
null
Hont András
Hont András
Facebook

„A híradásokban természetesen nem lett kibontva az igazság minden részlete, Vonával kapcsolatban arról beszéltem, hogy 1) kifejezetten becsülöm, ha valaki képes felülvizsgálni korábbi nézeteit (könnyű annak ebből a szempontból a jó oldalon állni, aki ebbe beleszületik), 2) mi kell ahhoz, hogy ez hiteles legyen, 3) mi különbözteti meg az ő változását Gyöngyösi Mártonétól.

És nem, nem az a baj, hogy Gyöngyösit fogadják az amerikai követségen, szerintem a MAZSIHISZ is fogadhatja, és Heiszler András se mondjon olyanokat, hogy »zsidó körökben« (az meg mi?) nem kívánatos. Viszont ez így a zsidóság megcsúfolása két okból is, a műsorból kiderül, hogy mi miatt. Továbbá a CIA-s megjegyzésem úgy folytatódik, hogy a másik felét pedig a NER utalja (mármint az »ellenzéki« tevékenységre), ez valahogy lemaradt.”

 

Nyitókép:

 

Hont András: Vona személyében egy sokkal rendesebb embert ismertem meg, mint Isten választott népe közül megannyi egyedet

A pénteki Ötben is szóba került a zsidólistákat szorgalmazó Gyöngyösi Márton amerikai nagykövetségen eltöltött Széder-estéje. A résztvevők számos aspektusból néztek rá a történtekre: Somogyi Zoltán azt emelte ki, hogy a résztvevők közül egyedül a Jobbik elnöke volt politikus, ebben lehet egy tudatosság is.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tibi72
2023. április 17. 13:16
,,,,
olajfa1
2023. április 16. 15:15
Hogyha Heiszler András olyanokat hogy „zsidó körökben” akkor azért arra a "KÖRÖKRE" nem csoda ha a VALÓDI DEMOKRATIKUSOK kíváncsiak lesznek!...
tevevanegypupu
2023. április 15. 23:59
Zsidó körök..ha már kérdi..a Momentum, a Párbeszéd, a volt LMP..a volt szdsz..egyes tévében megmondó társaságok..ugye nem kell sorolnom..szét kellene nézni a barátok között is..Nem probléma, csak minek tagadni. Vannak zsidó körök akik nagyonis számon tartják, hogy ki zsidó és ki nem..Egyébként szerintem tökmindegy hogy Gyöngyösi vagy Vona..mindketten a felszinen maradni akaró szélhámosok, akik megszokták a kiváltságokat, a sok pénzt, a szereplést..és bármire hajlandóak..kipával, kiskutyákkal..aljassággal és cukisággal. Ettől függetlenül lehet velük együttműködni, dolgozni, kritizálni a sikeres politikusokat..csak ne képzeljék azt, hogy ez a közös fellépés és az, hogy segitenek rajtuk és felszinen tartják őket, majd hálára kötelezi ezeket az embereket. Egyetlen pillanat alatt forditottak hátat azoknak, akikkel együtt társként politizáltak, mindegy milyen oldalon, mindegy milyen célért..de együtt. Csurka szavai időnként jusson eszébe mindenkinek, aki a Jobbikkal vagy a volt Jobbikkal, a Mi Hazánkkal vagy akár a Gyöngyösi-Jakab féle céggel akar szövetkezni..
Karbantartó9
2023. április 15. 22:58
Az amerikai nagykövet ellenzékkel, magyar bírákkal fenntartott viszonya nyílt agresszív támadás a magyarok nagy többsége által megválasztott kormánnyal szemben. A magyar kormánynak kötelessége volna jegyzékben tiltakozni az agresszió ellen. Pressmann persona non grata!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!