Íme, az új generáció!

2023. április 08. 11:11

És állítólag ezekből lesz a jövő.

2023. április 08. 11:11
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Soha még, ötezer év óta soha nem volt még ekkora, ilyen mély, milyen széles, ennyire áthidalhatatlan szakadék két, egymást követő generáció között.

Soha még, ötezer év óta soha nem volt még egy ennyire felesleges, semmirevaló, semmire sem jó generáció ezen a világon.

És állítólag ezekből lesz a jövő.

Vagyis nem lesz jövő.

Ezek magzatpózba kuporodva fogják szopni az ujjukat egy safe speace-ben, éjfekete agyukban egyetlen gondolat, megrothadt lelkükben egyetlen normális érzelem nélkül.

De talán már itt-ott megszületik annak a generációnak egy-egy tagja, aki majd újra kezdi az egészet. Első lépésként eltakarítva ezt a söpredéket...”

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dugin
2023. április 09. 14:04
Bayer már végleg kezd meghülyülni, igen van egy rakat hülye a világban, de még mindig a normálisak vannak többségben. Viszont ezzel a retorikával a fiatalok nem igen fognak vágyni a Fideszbe, szerencsére a DK-ba se vágynak, na de akkor is. Amúgy meg nincs olyan nap, hogy Bayer ne szarházizna le valakit, azért ez a Bayer gyerek se egy helikopter ám, neki is van vaja füle mögött, szóval nem tudom mi jogon szarházizik reggeltől estig.
Kivűlálló
2023. április 09. 12:06
Egyetértek Bayer Zsolttal!
Fed74
2023. április 09. 08:42
Bayer te beszédhibás törpe szar , a tolvaj dagadt cigány csicskása! Az Ukránok hamarosan elbeszélgetnek veled, na ott legyen nagy a pofád, te kutya!
puszt
2023. április 09. 06:59
Kurva anyád, te gazember!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!