Pörzse Sándor: Gyöngyösi nem akart zsidókat listázni, csak zavarában szólta el magát

2023. április 16. 07:34

A Jobbik korábbi országyűlési képviselője szerint a „szocik” kezdték el karaktergyilkolni Gyöngyösit.

2023. április 16. 07:34
null

Balogh Gábor, Konok Péter, Reichert János és Szerető Szabolcs Pörzse Sándor műsorvezető társaságában fejtette meg a világ dolgait a Kötöttfogás című műsorban. 

Az amerikai nagykövet szankciós bejelentéseivel kapcsolatban elmondták, hogy a diplomácia nem egy thriller, hanem egy „dögunalmas dokumentumfilm”, amelyben apró gesztusokból derül ki, hogy hánydán áll a helyzet. Ezt követően rátértek Gyöngyösi Márton széder esten való részvételére.

Pörzse Sándor, a jelenlegi elnök korábbi párttársa mentegetődzésbe kezdett Gyöngyösi korábbi zsidókat listázni akaró kijelentésével kapcsolatban. Elmondta, hogy Gyöngyösi teljesen távol állt a Jobbik szélsőséges szárnyától. Pörzse szerint Gyöngyösi az ominózus parlamenti felszólalásában

az izraeli szó helyett azért a zsidót használta, mert zavarba jöt, miután a házelnök jelezte felé, hogy lejárt az időkerete.

 Pörzse szerint a „szocik” kezdték el karaktergyilkolni Gyöngyösit, azt hangsúlyozva, hogy a politikus zsidózni akart. 

A beszégletés az alábbiakban tekinthető meg:

***

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
390 ft
2023. április 16. 20:38
Sosem gondoltam volna, hogy Pörzse ekkora féreg.
amca
2023. április 16. 20:33
Pörzse, kár ,hogy anyád nem daráló volt. Daráló lett VONA... Mondta 1 zsidó haverom.
Takagi
2023. április 16. 19:07
Undorító mocsok ember!
Türelem
2023. április 16. 17:10
Pörzse egy mocskos antiszemit volt, s maradt, egy gerinctelen féreg, de Szerető Szabolcs is, a selejt.....a megvásárolható "nemzeti értelmiség", senkinek sem kellenek, intellektuálisan, s emberként is nullák. nem értem, hogy Konok miért ereszkedik le az ilyen primitív gojokhoz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!