Elérhetetlenné tették Gyöngyösi egyik zsidózását, de nálunk megnézheti

2023. április 11. 20:57

A Jobbik-Konzervatívok elnöke korábban úgy vélekedett, hogy Izrael a világ legagresszívabb terrorállama.

2023. április 11. 20:57
null

Korábban a Mandiner is közzétett egy videót, amelyben a Jobbik-Konzervatívok elnöke, Gyöngyösi Márton még 2013-ban azt nyilatkozta, többek között, hogy

Gyöngyösi két okot említett, az egyik szerinte nemzetközi érvényű igazság. Úgy fogalmazott, Izrael Állam és minden állampolgára – legyen bárhol is a világon – nemzetbiztonsági kockázatot jelent, mert Izrael 1948, a megalakulása óta folyamatosan, a nap 24 órájában sérti meg a nemzetközi jog minden egyes rendelkezését. Úgy fogalmaz, a világ legagresszívabb terrorállamáról van szó, amely a népirtás minősített, sokrétű eszközével él nap mint nap, s a világtörténelem utolsó gyarmatosító, birodalomépítő agresszor állama. Izraelben a palesztin származásúak másodrendű állampolgárok a zsidó állampolgárokhoz képest – jelenti ki. S úgy vélte, itt visszaköszön a faji megkülönböztetés, a nácizmus példája.

A videót azóta eltávolították, de annak tartalma továbbra is elérhető a Mandineren, valamint egy részletét az alábbiakban meg is tekintheti:

***

Nyitókép: Gyöngyösi Márton Facebook-oldala

 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Házam Hazája
2023. április 12. 23:35
1936-ban még nem is volt internet :)
Gyzoltan
2023. április 12. 09:53
a politikai elitünk a nemzeti érdekeinket feláldozta a zsidó üzleti érdekek oltárán, segédkezett a pereszi országhódításhoz”. "Gyöngyösi két okot említett, az egyik szerinte nemzetközi érvényű igazság. Úgy fogalmazott, Izrael Állam és minden állampolgára – legyen bárhol is a világon – nemzetbiztonsági kockázatot jelent, mert Izrael 1948, a megalakulása óta folyamatosan, a nap 24 órájában sérti meg a nemzetközi jog minden egyes rendelkezését. Úgy fogalmaz, a világ legagresszívabb terrorállamáról van szó, amely a népirtás minősített, sokrétű eszközével él nap mint nap, s a világtörténelem utolsó gyarmatosító, birodalomépítő agresszor állama. Izraelben a palesztin származásúak másodrendű állampolgárok a zsidó állampolgárokhoz képest – jelenti ki. S úgy vélte, itt visszaköszön a faji megkülönböztetés, a nácizmus példája." -hát nem sok hozzátenni való akad... -jó 90 százalékos teljesítmény... Már megint; "Csak latin karakterek, számok és írásjelek engedélyezettek."
zakar zoltán béla
2023. április 12. 09:52
Pressione momokoko
Lajoss
2023. április 12. 09:13
A Mandi mocskos boldogsága..borzalom..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!