Gyöngyösi Márton bejelentette: búcsúzik a politikától

2024. október 15. 11:36

„Búcsúzom. A párttól és belátható időre a magyar belpolitikától és közélettől egyaránt” – írta a politikus.

2024. október 15. 11:36
Gyöngyösi Márton, széder

Nyitókép: David Pressman X-oldala

Gyöngyösi Márton a Jobbik volt elnöke elhatározta, hogy visszavonul a politikából. „Amikor a Jobbik június 29-én tartott tisztújító kongresszusán elmondtam elnöki értékelőmet és leköszönő beszédemet, arra figyelmeztettem, hogy a kudarcos választásokat követően a legnagyobb veszély, ami közösségünkre leselkedhet az, ha a párt környékén jól láthatóan felszaporodott ügyeskedők közreműködésével beindul a párt még mindig jelentős erőforrásainak felélése és elherdálása, vagy beapportálása egy újabb elvtelen pártközi megállapodásba politikai túlélésért”írja Gyöngyösi Márton Facebookon.

„Búcsúzom. A párttól és belátható időre a magyar belpolitikától és közélettől egyaránt. Sebeket nem adok, vissza nem lövök, a jövőbeni egzisztenciámat elődeimtől eltérően nem a volt közösségem bírálására vagy »megszakértésére« fogom alapozni.

Az emlékeket megőrzöm, a küldetésünkhöz hű bajtársakkal meg majd úgyis találkozunk még, hiszen munka és feladat lesz bőven egy szebb, európai, keresztény, polgári Magyarország felépítésében” – írta Gyöngyösi.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
merkuriusz
2024. október 15. 14:13
Impexes Márton ...
alex55
2024. október 15. 14:10
gyöngyike, azért a kötöttfogásba még beülhetsz a csalafinta sanyiék közé, nem fogsz kilógni közülük,sőt.....
europész
2024. október 15. 14:05
Ennek a nyegle majomnak semmi keresni valoja sem volr a politikaban.Fogalma sem volt rola milyen a szar ha o keveri. Megy a sullyedztobe vagy a szemetdombra.
andris-923
2024. október 15. 13:51
Valakinek le kell oltani a villanyt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!