Kövér László: A finnek az első adandó alkalommal hátbaszúrták Magyarországot

2023. április 09. 17:53

Az északi ország egy nappal azután csatlakozott a Magyarország elleni perhez, hogy a magyar parlament jóváhagyta a NATO-tagságot.

2023. április 09. 17:53
null

Kövér László a Bayer Showban éles kritikával illette a finneket. A műsor pusztán előzetes összefoglaló, a teljes adást vasárnap este lehet majd megtekinteni a Hír TV-n.

A házelnök a műsorban felhívta a nézők figyelmét arra a tényre, hogy

a finnek rögvest hátbatámadták Magyarországot.

Ugyanis az északi ország, miután a magyar parlament megadta a jóváhagyását a finnek NATO-tagságára, másnap csatlakozott ahhoz a perhez, amit Magyarország ellen indított az Európai Bizottság a gyermekvédelmi törvény miatt.

***

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 490 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajosbela
2023. április 11. 21:10
Ez a Kövér egyre zavarosabb! Örülnénk, hogy egy tehetséges, erős hadsereggel rendelkező országgal erősödtünk. Akinek ráadásul van már tapasztalata a szabadság megvédésében az oroszok ellen. Nem erről szólt a Finnország Nato-ba lépése? Miért keveri ide frusztrációit?
Asparuch Kan
2023. április 11. 13:06
Szerintem a finnugor testvérek nem érdemelték, meg, hogy kb. 1 évig szívózzunk velük semmilyen felhozható komoly indok nélkül. Törököknek ott voltak a migránsok a kurd szeparatisták és a korán égetés nekünk semmi sem volt a csakon kívül. Ha tagjai vagyunk egy szervezetnek akkor hogyan lehet folyamatosan szembe menni a többiek elsöpő többségével ? Akár EU akár NATO egyszerűen a bóvli hiteltelen szintre dolgoztuk le magunkat ha bárki megtámadna minket NEM segítenének ez holt ziher. A fotel hooligán nagypofájú magyarok majd azt is megoldják - mondhatják teljesen jogosan. Még megérhetjük, hogy szégyen szemre kizárnak minket mindkét szervezetből. Véleményem szerint nem kéne eddig eljutni, abból biztosan igen rosszul jönnénk ki.
ersa57
2023. április 11. 07:40
Szerintem azt kaptuk, amit megérdemeltünk (mármint a magyar kormány!). A magyar kormány sem csinál mást, oroszbarát politikájával belülről folyamatosan hátba támadja a többi NATO-tagállamot.
lendvaiildiko
2023. április 10. 17:30
Hálából a Téli Háborúban a magyar önkéntesek által nyújtott segítségért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!