Képzeld el, hogy engem USA-nak hívnak, téged meg Európának

2023. április 14. 20:43

Beköltözök hozzád, a lakásodba, és bérleti díjat kérek tőled azért, hogy velem lakhass nálad.

2023. április 14. 20:43
null
Dezse Balázs
Dezse Balázs
Facebook

„Képzeld el, hogy engem USA-nak hívnak, téged meg Európának. Beköltözök hozzád, a lakásodba. Hozom a cuccaimat, amit szétpakolok, és bérleti díjat kérek tőled azért, hogy velem lakhass nálad. Nem engedem, hogy használd a cuccaimat, mert az mind az enyém, ha pedig ellenkezel, akkor büntiből tied a heti nagybevásárlás, te veszed a sört is, plusz pofán baszlak. Néha megkérlek, hogy hozd el a csajom a munkából, vegyél neki ruhákat, először csak apróságokat, ékszereket főleg, de aztán légyszi férjen bele havonta egy Furla táska is. De nem dughatod meg, mert ő az én csajom. Ja, ha igazi barát vagy, akkor fizeted a nyaralásunkat, de amíg távol vagyunk addig sem nyúlhatsz a cuccaimhoz. Ha megunom valamelyiket úgyis eladom majd neked, drágább lesz, mint a boltban, de mivel a haverom vagy, ezért légyszi támogass, nem megy jól a meló mostanában. Ha szólsz óvatosan, hogy el kellene végre költöznöm, akkor először az aranyhörcsögödet nyírom ki, aztán bezárlak a pincébe gondolkodni. De mindezt csak ezért van, mert nagyon bírlak, és azt akarom, hogy jobban, minőségibben éld az életed, ahogy szerintem neked a legjobb. Ja, és légyszi fessed már be szivárványosra a nappalit. Idegesít a fehér.”

Nyitókép: YouTube/Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2023. április 15. 19:04
jenkik haza !
Doromb13
2023. április 15. 11:12
Ennyi baromságot már régen olvastam egyetlen szerzőtől.Gratulálok!
Box Hill
2023. április 15. 10:41
„Az Úristen jóvoltából kifolyólag itt Amerikában megvan ez a három kimondhatatlanul értékes dolog: a szólásszabadság, a lelkiismereti szabadság és az az óvatosság, hogy ne gyakoroljuk egyiket sem.” (Mark Twain, amerikai író) Kik is robbantották fel a Nord Streamet?
Jabu
2023. április 15. 10:22
Kár lenne beléd, nyilas majom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!