Macron, a kedvencből a legutáltabb

2023. április 18. 15:34

A francia elnök néhány nap alatt kicsinálta magát, legalábbis a liberálisok szemében.

2023. április 18. 15:34
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„Két fontos megállapítás, mielőtt jobban elmélyülnénk a dolgokban. Az egyik, hogy Emmanuel Macron eddig a hazai baloldal egyik kedvenc szereplője volt. Imádták, amikor Orbán Viktort kritizálta. A másik pedig az, hogy Macron olyan gyorsan került le a liberális ítészek »kedvenc európai vezető« polcáról, hogy ez önmagában rekordnak számít.

Na de mi a francia elnök bűne?

Macron azt a »nagy hibát« követte el, hogy rájött, mennyire fontos neki Európa, vagyis a saját kontinense és azt merészelte mondani, hogy nem lehetünk »Amerika vazallusa«. Több nem is kellett, hogy Macront egy életre kiutálja a liberális kánon.

Macron azonban tudta még fokozni, ugyanis ellátogatott Kínába, hogy Hszi Csin-pinggel tárgyaljon. Aztán hazafelé adott még egy interjút is, amiben olyanokról beszélt, hogy »stratégiai autonómia« katonai és gazdasági összefüggésben Európában. Na ez már nagyon durva ütés volt a balliberálisosnak. Az amerikai demokraták hazai üzenő füzete, a 444 meg is írta cikkét miszerint: Macron, az elszabadult diplomáciai hajóágyú.”

Nyitókép: Ludovic Marin / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
-Zsolt-
2023. április 19. 02:36
Minden szalmaszálba belekapaszkodtok, Danika! A felesége már nem egy vén férfiből átoperált, ahogy itt állítottátok? 🤣🤣🤣
LancelotDuLac
2023. április 18. 19:28
minden szava hazugság, seggfej Dani! ezt a Pesti tv-ben tudod csak eladni az egybiteseknek ( ja, már nincs pesti tv?) XDDDDDDD
szürkeSzarvas
2023. április 18. 17:26
A Manu a De Gaulet próbálja masolni. Nem áll jól neki-de tetszik,ahogy a mainstream (deep state zsidó érdekű) média kiátkozza. Dalias idők-amikor a félmeztelen ébenfaizéjű nigger Benella testőr körül ugy pipiskedett,mint 1 menyasszony..
llnnhegyi
2023. április 18. 17:03
OK! Dániel! Szemed a pályán legyen! Legjobb vagy ott! ( a libbcsikommcsik beszartak,ne menj közel hozzájuk, iszonyatosan büdösek) Rakd botvégére a mikrofont! A szájáig dugd! A qrvanyjukat! Nem babra megy a játék!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!