Kedves ifj. Szergej Kuznyecov és Senkó Zsombor!

2023. március 14. 13:06

Óriási tévedésben vagytok, amikor azt hiszitek, azért nézzük azt a fantasztikumot, amit nyújtotok, mert olyan fantasztikusak vagytok. NEM!

2023. március 14. 13:06
null
Tóth Edu
Facebook

„Egy tízéves kisfiú a másodosztályú MTK-Diósgyőr meccs szünetében gálajelleggel rávezeti a labdát a Diósgyőr kapusára, aki kivédi (úgy, hogy azért még reflexre is szüksége van), majd a kissrác még egyszer megpróbálja, de a kapus azt is megfogja. Bravó! Aztán elrúgja a labdát, elég a bohóckodásból!

A Diósgyőr edzője szerint ez oké:

»Rúgjon az MTK-nak gólt a gyerek« – reagált erre egy olyan labdarúgó-példakép fia, akinek az apukája miatt több ezer gyerek kezdett el a kilencvenes években focizni.

Igen, ifjabb Szergej Kuznyecovról van szó, a magyar nemzeti bajnokság történetének egyik legjobban bevált légiósának a fiáról.

Gyerekek. Na ők aztán tudnak lelkesedni. Ahogy én rajongtam Roby Baggio-ért ‘94-ben…

Vagy ahogy Baresi-ért, utána meg Papin-ért, majd Cantonáért és a pécsi Ulveczki Zoliért…

Felnőttként rég láttam ilyen kiábrándító jelenetet. Nem azt mondom, hogy a kapus, Senkó Zsombor nézze hülyének a srácot és nagyon direkt engedje be, hanem azt, hogy a második próbálkozásnál vetődjön el és guruljon be a kapuba az a labda.

És nem azért, mert a születésnapja van, hanem azért, mert az első lövést a fiú korosztályának 95%-a nem védte volna ki.

Kedves ifj. Szergej Kuznyecov és Senkó Zsombor! Óriási tévedésben vagytok, amikor azt hiszitek, azért nézzük azt a fantasztikumot, amit nyújtotok, mert olyan fantasztikusak vagytok. NEM!

Azért visszük ki a gyerekeinket focimeccsekre, mert olyan tűz ég a szemükben, amit nehezen tudunk mással pótolni.

Tehát a lényeg, hogy több tiszteletet követelek a hat és tíz év közötti gyermekeknek Zsombor, tőled meg főleg, ifjabb Szergej, mert ha még eddig nem esett volna le, nekik köszönhetitek, hogy most ott vagytok, ahol.”

Nyitókép: Képernyőmentés

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ooomph
2023. március 15. 19:54
Ezt úgyis csak az érti meg, akinek van gyermeke.
Gyzoltan
2023. március 15. 12:30
Tipikus celebduma a cikk! Mindig a kedvezményezettek, a kiválasztottak privilégiuma az ítélethozatal? -mintha csak a bíróságainkon járnánk, a kiválasztottak megszállottságával találkozunk lépten-nyomon...
u.cserkész
2023. március 15. 10:48
Persze egy MTK-s kisgyerek szórakozhat az ellenfél kapusával. Mert ki van fizetve a szereplés. Sajnálom a gyereket, de az MTK-sok voltak a köcsögök.
sheu
2023. március 15. 04:03
Nagyon jól tette a kapus, hogy védte a lövéseket. Ezektől a jóemberkedő liberális buziktól meg hányingerem van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!