Cseh Katalin esete: a középszerűség hatalma

2023. március 13. 10:02

Cseh alig egy éve még kéz a kézben kampányolt a Jobbik közismerten antiszemita haverjaival.

2023. március 13. 10:02
null
Rodrigo Ballester
The European Conservative

„Cseh Katalin fel van háborodva. A magyar európai parlamenti képviselőt állandó politikai frusztráció és düh tölti el. És ez érthető is. Tavaly az egész országban folytatott hektikus és költséges választási kampány ellenére pártja, a Momentum tíz mandátumot szerzett a magyar parlamentben, ami az ülésterem nagyjából 5%-át jelenti. Ebből a tízből egyet Budapesten kívül választottak meg, ami egy olyan párt esetében, amelyet a városi bráhmanista baloldal számára (és által) hoztak létre, nem kis teljesítmény. Jelenleg nagyjából 5%-on stagnálnak, ami megint csak jó hír, tekintve, hogy a baloldali összefogás előválasztásán inkább 3% volt a saját szavazóik aránya.

Szóval kérem, viseljék el, ha időről időre (valójában inkább túl gyakran) kiadja a frusztrációját, hazugságokat terjesztve és mantrákat ismételgetve hazájáról, és uniós fellépést követel minden olyan problémára, amelyet barátai nem tudnak megoldani Budapesten. Tulajdonképpen Orbán hírnevének meglovaglása jó módja annak, hogy felhívják magukra a figyelmet Strasbourgban, és múlandó karriert építsenek, ahogy azt néhány zöld képviselő már egy évtizede bizonyítja.

Cseh egy nemrégiben megjelent véleménycikkében arra vállalkozott, hogy tweetek, szlogenek és személyes támadások újrahasznosításával bizonyítsa mondanivalóját. Milyen pontokat? Azt, hogy az ő prêt-à-penser mantráival nem egyetérteni egyenlő a társadalmi devianciával, és hogy a politikai vita tökéletesen korlátozható rágalmakra, rágalmakra és - legjobb esetben - közelítésekre. Tudtuk, hogy a hivatalos dogmákhoz való nem ragaszkodás sorozatos »fóbiássá« tesz, most pedig Csehnek köszönhetően most fedeztük fel, hogy a szellemi sokszínűséghez való valódi ragaszkodás azonnal Putyin legjobb barátjává változtat.

Ezért választotta Cseh ezúttal a Mathias Corvinus Collegium és annak frissen megnyitott brüsszeli fiókja ellen kiadott woke fatváját, amely egy olyan agytröszt, amely egy csipetnyi szellemi sokszínűséget kíván vinni az egyébként nagyon is homogén brüsszeli buborékba. Hogy merészelik? Így, a cancel-kultúra varázslatának művészetével olyan tekintélyes professzorok, mint Frank Furedi és Wernert Patzelt, akik mögött befutott karrier, több tucat könyv és több száz publikáció áll, orosz ügynökökké és, úgy tűnik, antiszemitákká is válnak. Mindezt egy homofób kormány Budapestről irányítja, amely meg meri kérdőjelezni a gender-elméletet, amely karikatúraszerű nemi sztereotípiák alapján kasztrálja és csonkítja a kiszolgáltatott tinédzsereket.

Kezdjük azzal, hogy Cseh mintha elfelejtené, hogy az antiszemitizmus bagatellizálása mellett (amely Nyugat-Európában a szélsőbaloldal és a radikális iszlám árnyékában egyaránt szárnyal) alig egy éve még kéz a kézben kampányolt a Jobbik közismerten antiszemita haverjaival. Ragyogó mosollyal.”

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
loci__
2023. március 15. 09:24
Ezt repedt sarkú stupid haza áruló büdös k@rvát esernyős szexel kellene kielégíteni (csukva be nyitva ki , hogy szokja) legalább 10-szer. Ahogy elnézem a képét szerintem, úgy néz ki mint aki drogozott volna és mintha szer hatása most enyhülne benne.
Bicsike
2023. március 14. 15:07
Jó az index kép. Így szopja a faszt is. Rocco xxx hungarian milf porn. :D
TAVIROZSA
2023. március 14. 10:14
"A budapesti polgári-bohém körökön túl nem képes meggyőzni a választókat , a Momentum az ország többi részében nem hallható, és szemmel láthatóan frusztrált emiatt. Legyünk tehát engedékenyek, és engedjük át a keserűségüket. Végül is nehéz ezt elviselni, és választásról választásra szembesülni a saját középszerűségével. Tehetségtelenségük annyira nyilvánvaló, hogy az egyetlen megoldás, amit találtak, az az, hogy ismételten segítségül hívják az „EU-t”, és minden elvesztett nemzeti csatát „európaizálnak”. Némi sikerrel, elismerem." További idézet az írásból.
NTLLK
2023. március 14. 09:07
Középszer? Nem tetszett túl magasra értékelni ezt a semmirekellő műnőt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!