Nagy szó

2023. március 06. 11:32

Mi a nemzetárulás, ha nem az, hogy cserben hagyjuk a NATO-t?

2023. március 06. 11:32
null
Horváth Gábor
Horváth Gábor
Népszava

„A NATO és az Európai Unió annak idején jóhiszeműen befogadta Magyarországot, a fene se gondolta, hogy pont az Országgyűlés európai integrációs bizottságának akkori elnöke, Orbán Viktor kísérli meg belülről szétverni ezeket a szervezeteket.

A svéd és a finn csatlakozás ratifikálásának halogatásával a magyar kormány egyszerre tesz szívességet a török zsarnoknak és az orosz háborús bűnösnek. A stratégiai cél a nemzeti javak ellopására használt korlátlan hatalom megtartása, az azt még némileg fékező külső korlátok ledöntése. A hatalmi kör önző érdekei kedvéért hagyjuk cserben azt a katonai szövetséget, amely az egyedüli garancia az ország biztonságára és szúrjuk hátba a puszta létéért küzdő szomszédunkat.

Nagy, hangzatos szó a »nemzetárulás«. De mi az, ha ez nem?”

Nyitókép: MTI/AP/Olivier Matthys

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kolozsv
2023. március 06. 21:09
Nép szara.
Bokros Birka
2023. március 06. 19:29
Hű akkor a balfaszok mekkora nemzetárulók. Hiszen a frissen csatlakozó Magyarországtól a Szerb invázió előtt kérte a NATO a légtérhasználatot és a parlamentben a moslékzabálók egytől egyig nemmel szavaztak. Mivel az a szerb szocialista testvérpártjuk Slobodán Milosevics diktátor ellen irányult. Gabika csak idő kell hozzá, hogy kibújjon a kommunista szög a zsákból. Ha hatalomért még az ördöggel is cimborálna a moslékzabáló. Na ilyen a népfarka újságíró, amikor lebuktatja saját bandáját. :D
Robertoo
2023. március 06. 18:47
"Mi a nemzetárulás, ha nem az, hogy cserben hagyjuk a NATO-t?" Mi köze a nemzetnek a NATO-hoz, te idióta?
csulak
2023. március 06. 17:16
Nepszarra, Magyarorszag nem hagyta soha cserbe a Natot !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!