Legyen ön is LMBTQ-s!

2023. március 22. 14:58

Anno vörös zászlókat kellett lobogtatni – most meg szivárványosakat. (Egy a fontos: ne a magyart!)

2023. március 22. 14:58
null
Pilhál Tamás
Magyar Nemzet

„Megfigyelhető, minél több baloldali gittegylet, hímzőkör és filantróp tukmálja ránk a témát, minél több pénzt égetnek el rá, annál nagyobb elnyomatásról szól a mese, annál távolabbinak mondják az áhított végcélt: a genderkommunizmust; a tökéletes világot, amelyben mindenki »más«. Ki érti ezt?

Szóval »történeti hónap«. Olyasmi ez, mint anno a forradalmi ifjúsági napok. Egy idegen, elnyomó hatalom által a nyakunkba öntött, helyi ágenseik révén egyre erőszakosabban terjesztett, már-már a vallási fanatizmushoz hasonlatos őrület. Akkoriban Kun Béláékat meg a »fölszabadítókat« kellett ünnepelnünk márciustól április 4-ig – most meg olyan szexuális szélsőségeket, amelyeknek szigorúan a négy fal között, nem pedig a közéletben lenne a helyük. 

Anno vörös zászlókat kellett lobogtatni – most meg szivárványosakat. (Egy a fontos: ne a magyart!) Oda jutottunk, oda hitványult a politika, hogy a magyarországi ellenzéknek ez a legfontosabb témája, ez számukra az ország legégetőbb kérdése: pár ezer homoszexuális honfitársunk, illetve magát nőnek képzelő férfi és férfinak képzelő nő állítólag megtiport jogai. 

Miközben senki sem tiporta meg a jogaikat, senki sem bántja, üldözi őket. Utoljára a Gyurcsány-rezsim idején érte támadás a vonulásukat. Az nem jogtiprás, hogy nem kapnak előjogokat, privilégiumokat, nem fogadhatnak örökbe, tudniillik a gyerek anyához és apához való joga a legfontosabb. Az sem jogtiprás, hogy óvodásoknak, kisiskolásoknak nem reklámozható ez az életmód. Látnivaló: az állítólag nem létező genderlobbi már rég nem az elfogadást követeli, vagy hogy ünnepeljük őket (megvalósult), hanem hogy mind legyünk olyanok, mint ők.”

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. március 23. 09:26
Addig sem foglalkoznak a birkák a 26%-os inflációval..
krampus
2023. március 23. 08:54
Itt van a buzeransok programja az ovodakba, iskolakba! Korabban nem erdekeltek a buzik, de ma mar vissabasznam oket oda, ahonnan elobujtak, a kanalis legaljaba. https://citizengo.org/hu/node/210316?utm_source=em&utm_medium=social&utm_content=tyflow
tapir32
2023. március 22. 21:31
„A genderideológia ma az egyik legveszélyesebb ideológiai gyarmatosítás” – fogalmazott Ferenc pápa Hogy miért veszélyes a genderideológia? Azért, mert összemossa a különbségeket a férfiak és a nők között. Az emberiség növekedését a különbségek feszültsége táplálja. A nemek közötti egyenlőség kérdése felhígítja a különbségeket, és a világot egyformává, unalmassá teszi, és ez ellentétes az emberi hivatással – folytatta az interjúban a katolikus egyházfő, hozzátéve, hogy az emberiség gazdagsága a különbségekben rejlik. Ferenc pápa kifejtette, azért beszél minderről, mert egyesek kissé naivak, és azt hiszik, hogy ez a haladás útja, és nem tesznek különbséget a szexuális sokféleség és aközött, ami már a nemek antropológiája. – Ez rendkívül veszélyes, mert megsemmisíti a különbségeket, és ez megsemmisíti az emberiséget, az emberiség gazdagságát, mind a személyes, mind a kulturális, mind a társadalmi különbségeket – részletezte.” Koren-Karczub Tímea Magyar Nemzet 2023. 03. 12. https://magyarnemzet.hu/kulfold/2023/03/ferenc-papa-a-genderideologia-rendkivul-veszelyes Egy kultúra addig marad életképes amíg, képes fenntartani a belső ellentmondásait. A kultúra a normák és érdekek közti ellentmondásokat szabályok által kordában tartott formában őrzi meg. Nem egy utópikus szintézis, hanem a szabályozott antinómia a kultúra normál állapota. Csak a totalitárius társadalom tudja megvalósítani az egységet, a szürke egyformaságot, ami a tökéletes társadalmat jellemezné. Ha egy utópia megvalósul, az mindig totalitarizmushoz vezet. A nyílt társadalom, mint társadalomfilozófiai elképzelés az 1960-as évek végére megbukott. Ma már a nyílt társadalom popperi utópiája egy anakronizmus.
EX - Terminátor
2023. március 22. 19:08
De nem leszünk olyanok mint ők, SE NEM FOGJUK ŐKET SZERETNI. Egyik sem lehet elvárás se nem követelmény! És ha ezt!? Erőltetni merészelik azért szájba vágás jár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!