A drónok kommunikálnak egymással, letapogatják az ellenfél gyenge pontjait

2023. március 21. 15:05

Az autonóm katonai rendszerek már velünk vannak, és meghatározhatják a jövőnket.

2023. március 21. 15:05
null
Bendarzsevszkij Anton
Bendarzsevszkij Anton
Facebook

„Hatalmas rajban repülő, több tízezer drón belép egy másik ország területére. A drónok kommunikálnak egymással, letapogatják az ellenfél gyenge pontjait, beazonosítják a célpontokat, és célra tartanak. Működésbe lép a légvédelem, de ezzel a mennyiséggel nem tudnak mit kezdeni. A gépek kiiktatják a védelmi rendszereket, majd csapást mérnek az ellenfél katonai célpontjaira és kritikus infrastruktúrájára, megbénítva a teljes ország működését.

Egy sci-fi forgatókönyvének tűnik? Nem az. Az autonóm katonai rendszerek már velünk vannak, és meghatározhatják a jövőnket a következő időszakban.”

Nyitóképünk illusztráció. Forrása: Andreas Franke / picture alliance / AFP

***

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2023. március 22. 14:45
Bandazsanda letapogatja a szájával az ukránok "gyenge pontját" és azt szopogatja.
fogd a pénzt és kuss
2023. március 22. 08:29
már katonai szag'értő is lett ez a faszkalap?
Tuners
2023. március 21. 21:32
Nem drónok voltak azok Banderovszkij, DARAZSAK. Több tízezer drón, WTF?! Gondolom azok is adományba kellenének..
Szabó Tamás
2023. március 21. 20:32
Az az igazság, véleményem szt, hogy NEM ISMERJÜK Kínát. Még a 80-as években fogták magukat és hazamentek az Usa-ban befutott egyetemi tanárok, professzorok, ott tanítani. Már vagy 30 éve 10-11 millió MŰSZAKI egyetemista végez évente. Ők naponta 14-16 órát tanulnak, annyit is fognak dolgozni, ha kell, zokszó nélkül hétvégén is. A gyerekek kb. fél 8-től este 7-8-ig vannak iskolában. Központi irányítással, tervgazdálkodással élnek - csak jelzem, hogy lehet ugyan fintorogni, de nyugaton CSAK A LEGNAGYOBB vállalatok teszik ugyanezt. Ha valaki lebukik, hogy meglopta AZ ÁLLAMOT, kivégzik. Ha valakinek ezek és hasonló adottságok nem lennének elegendőek, menjen már, bumlizzon egyet mondjuk Shanghaj-ban..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!