Péter ezen nyilatkozata inkább ad jellemzést róla magáról, mint másról

2023. március 28. 17:54

Kiérlelt önkritikus gondolatokat még egy évvel a választás után sem olvashatunk tőle.

2023. március 28. 17:54
null
Lukácsi Katalin
Facebook

„Azzal a fantasztikus interjúval kapcsolatban, amit tegnap Márki-Zay Péter az Indexnek adott, szeretném megjegyezni, hogy bár előfordulhat, hogy egyesek arról álmodoztak, és azért dolgoztak a tavalyi kampányban, hogy majd ölükbe hullik egy képviselői mandátum (valóban találkoztam ilyen személyekkel), én nem tartoztam közéjük. Péter ezen nyilatkozata pedig inkább ad jellemzést róla magáról, mint másról, hiszen kiérlelt önkritikus gondolatokat még egy évvel a választás után sem olvashatunk tőle.

Az pedig hab a tortán, hogy ha valóban hálás lenne a munkámért, akkor talán nem kezdené sértegetéssel annak megvallását, csak azért, hogy saját - önmagának köszönhetően is - romokban lévő ázsióját kissé jobb színben tüntethesse fel.

És ha már szóba hozok egyáltalán egy MZP-interjút, amiben ráadásul Kis Andreát is megemlíti Péter, szeretném kifejezni együttérzésemet és tisztelemet Dr. Kis Andrea iránt, akit rengetegszer igaztalanul hurcoltak meg Hódmezővásárhelyen.”

Nyitókép: Lukácsi Katalin Facebook-oldala

***

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
roughneck
2023. március 29. 12:54
Lukacsi Orban-viaszbabukat szurkal hosszu tukkel a Perintfalvival meg a Hodasszal egyutt a fekete misen,,,
Peppa
2023. március 29. 11:24
Megokosodott a csöcsvillantó. Lukácsi for árnyékprezident!
pumuklik
2023. március 29. 10:53
Ez nem "Péter " hanem bolond cigány! ...
DFK
2023. március 29. 08:55
Ennek a nőnek az egyetlen értelmezhető része a csöcs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!