Szóval oké, Ukrajna egy békés, prosperáló ország, a világ egyik legfejlettebb térsége

2023. február 01. 10:22

Na, ettől most jobb?

2023. február 01. 10:22
null
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
Facebook

„A sok ukrán kérés/követelés közül a retorikára vonatkozót a legkönnyebb teljesíteni. Szóval oké, Ukrajna egy békés, prosperáló ország, a világ egyik legfejlettebb térsége, továbbá erősek, okosok, így szerettek volna leszállni a bicikliről.

Na, ettől most jobb?”

Ukrán külügy a magyar kormánynak: Fel kell hagyni az ukránellenes retorikával

Nagy vihart kavart Orbán Viktor egy háttérbeszélgetésen tett kijelentése, mely szerint „Ukrajna az új Afganisztán, a senki földje". A miniszterelnök ezt azzal indokolta, hogy a gyors orosz győzelem és ukrajnai kormányváltás lehetetenné vált, ezért az oroszok valószínű célja az, hogy Ukrajnából egy kormányozhatatlan romhalmazt csináljanak, amit a nyugat nem tud győzelemként felmutatni.

Nyitókép: Az orosz hadsereg által szervezett sajtótúra során készített kép az orosz támadásban megsemmisült mariupoli Dráma Színház maradványairól 2022. április 12-én.MTI/EPA/Szergej Ilnyickij) 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szkeptikus fickó
2023. február 01. 15:32
Ha Afganisztánhoz hasonlította az országot, az dicsérő is lehet, annak idején az afgánok elleni háborúba tört vele a Szovjetunió bicskája... A senki földje már sértőbb.
Kormánypárti2
2023. február 01. 13:56
És Brüsszel egy szent hely, a törvényesség és igazságosság Mekkája, minden kisebbség hős védelmezője.
nempolitizálok
2023. február 01. 13:41
Akkor már mondjuk azt is, hogy 100%-os jogállam, nulla korrupcuóval.
Ólat a trolloknak
2023. február 01. 13:34
Nem, nem jobb. Nem szabad a legminimálisabb módon sem engedni nekik. Minden kapcsolatot meg kell velük szakítani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!