Ne üljünk fel a provokációnak!

2023. február 12. 19:38

A mostani ribillió célja egyértelmű: aláásottnak láttatni a külvilág szemében az egyébként létező hazai politikai és társadalmi stabilitást.

2023. február 12. 19:38
Szánthó Miklós
Szánthó Miklós
Facebook

„Az elmúlt napokban Budapesten magukat »antifasisztának« nevező kommunista csőcselék és szélsőjobbos társaik egymást provokálva vandál utcai erőszakkal verik egymást, egyes esetekben teljesen gyanútlan járókelőket.

Az esetek bár elszigeteltek a magyar rendőrség fellépésének köszönhetően, mégis felháborodást és megrökönyödést váltanak ki minden jóérzésű polgárból - tekintettel arra is, hogy ilyesmire Magyarországon szerencsére nagyon-nagyon ritkán van példa.

Az ilyesmi tűrhetetlen, a videófelvételek alapján – melyen pl. »antifa« aktivisták hátulról támadva, viperával vernek félholtra egy embert – alávaló és aljas, melyre a törvény teljes szigorával kell lesújtani. Magyarországon zéró tolerancia van a szélsőségekkel szemben, legyen az akár jobb-, akár baloldali (bár ennek a baloldal Jobbikkal való heherésző összefogása vagy Gyurcsány Ferenc parlamenti jelenléte ellentmond, elismerem.)

A mostani ribillió célja viszont egyértelmű: lehetőséget adni a New York Times-nak meg a Frankfurter Allgemeine-nak, hogy bemutathassák, Magyarországon szélsőséges anarchia tombol, »Orbán rendszerében« random verik az embereket az utcán (bár ilyesmik nálunk igazából 2006 őszén történtek igazából, az USA-ban vagy Németországban viszont a radikálisok utcai gyújtogatásai, összecsapásai heti jelenség). Ugyanezt a célt szolgálta – aki még emlékszik – Szabó Albert vagy Bácsfi Diána »tizenötperces hírneve« a '90-es vagy a 2000-es évek elején.

Szélsőjobb és szélsőbal, valamint az őket felhasználók célja azonos: aláásottnak láttatni a külvilág szemében az egyébként létező hazai politikai és társadalmi stabilitást. Ne üljünk fel a provokációnak, a köznyugalom szándékos, gyanúsan előre megfontoltnak tűnő megzavarásának!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. február 13. 18:36
A heti kesmás gumicsont..
NERbot
2023. február 13. 16:42
Egyetértek. Minden bajusztalan embert betiltani.
Namond
2023. február 13. 10:28
A létező hazai politikai és társadalmi stabilitás, az két, mély - arcos, harcos, brüsszeli partraszálló miniszterelnökünk által ásott és ásatott - folyamatosan mélyített árokkal elválasztott tábor, ahol az árok fenekén tévelyeg a népesség 20-30%-a. Kezdődött ez Orbán 1994-1998 közötti és 2002 utáni, a legitim kormányok lejáratását célzó, amerikai és uniós előadó körútjaival, az uniós csatlakozás után pedig az SZDSZ-MSZP kormányok uniós pénzügyi támogatása felfüggesztéséért lobbizásával a Bizottságnál és a Parlamenti frakcióknál, sikertelenül. 2010-es kormányra kerülése után, pedig az azt elősegítő, NER programjának parlamenti határozattal elfogadása után, a NER program következetes megszegésével, sőt az abban foglaltakkal ellentétes intézkedéseivel. Orbánnak ás antiNER arisztokratáinak köszönhető, hogy a NER a társadalmi megegyezés és alapvetés helyett, szitokszóvá vált a társadalmi közbeszédben és a közpolitikában. Na persze ne feledkezzünk meg az Orbán vezette FIDESZ által bevezetett parlamenti obskurzióiról, polgári elégedetlenségi mozgalmairól, az ellenfelei karaktergyilkosságairól, amiket az akkori kormánypártok, 2010 után ellenzékben utánoztak, és a jobboldali, de nem orbánista polgárok elleni retorziókról, az aki nincs velünk az ellenünk van bolsevik elv szerint. Az azóta is folytatott, szándékos joghézagokat kihasználó ügyeskedő pártkassza feltöltésekről, a miniszterelnöki és párt elnöki tisztségek feladatai és célja korrupt összemosásáról a közpénz finanszírozás érdekében és persze az ellenzéki törvényjavaslatok áttekintés nélküli elutasításáról, a multik feltétel nélküli anyagi és jogszabályi kiszolgálásáról. A hazai társadalmi és politikai stabilitás legfőbb akadálya, Orbán személye és a maga köré gyűjtött csicskák anyagi érdeke fenntartása, ami bizony káros Magyarország és a hazai és határon túli magyarok számára.
Igazszó
2023. február 13. 07:08
Széljobbozni, nácizni akkor amikor zsidó kommunista terror ömlik ránk régi cuckoldkonzi zsidó szokás. Én csak nevetek rajtatok zsidó és azon, ahogy a zsidó kommunista bírók a moszados szolgálatok, a zsidóvédő magyarverő sünök az elmúlt heteket azzal töltötték, hogy miként akadályozhatják meg a magyarok, németek méltó megemlékezését a saját hőseikről. Tiltó határozatok és bírói végzések, letartóztatások, berendelések a hazafiak ellen itthon és a németeknél, majd napok óta tartó, jogtipró zaklatások az utcákon tereken a jobboldalinak látszók ellen. A nácizó, széljobbozó "nemzeti' sajtó cinkos hallgatásával persze a híveit porba alázó jogtiprások kapcsán. Mindeközben a net tele az antifa zsidó kommunista patkányok uszításával, szabadon szervezkednek, utazgatnak, majd köztereken vonulgatnak maszkban, kapucniban, vöröscsillagos zászlóikkal, kommunista aljasságokat üvöltöznek, provokálnak, verekszenek, garázdalkodnak bírói, ügyészi, rendőri és titkosszolgálati védelemmel a hátuk megett, következmények nélkül. A sok nernyik meg beszopja ezt az egész szart, szlovákrendszámos, népszabis bajerostól, szántóstól,"antifák által agyonvert magyarostól. A gyáva köpcös geci csicska meg árulja a hazát ma is ezerrel, az antifákat szponzoráló komisszároknak, buzi usa nagykövetnek, a zsidó gazdáinak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!