Viperákkal támadtak emberekre Budapest utcáin, már rácsok mögött ülnek a gyanúsítottak

2023. február 12. 10:59

Volt, akit hátulról ütöttek le.

2023. február 12. 10:59
null

A fővárosi rendőrök eddig négy embert – köztük három külföldit – vettek őrizetbe – olvasható a police.hu oldalon. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai 2023. február 11-én elfogták annak a fiatalokból álló társaságnak négy tagját, akik az előző napokban látszólag előzmény nélkül támadtak emberekre a főváros utcáin. A BRFK Nyomozó Főosztályán a magyar nőt, a külföldi férfit és két külföldi nőt közösség tagja elleni erőszak bűntett, illetve annak előkészülete miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd vették őrizetbe.

Az ügy részleteiről a Budapesti Rendőr-főkapitányság 2023. február 13-án 11 órakor sajtótájékoztatót tart a Rendőrségi Igazgatási Központban.

 

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 298 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SigSauer
2023. február 13. 08:38
Miért nem mennek ki Kijevbe kicsit keménykedni? Mindenki jól járna! :DDD
brekker
2023. február 13. 04:56
Ha visszütött volna ugyanúgy, mert van nála vipera, ő kapna egy tizest, mint terrorista. Kinek a pártján van a magyar bíróság? Védekezni tilos.
Szamóca bácsi
2023. február 12. 23:23
mire szabadulnak meg is tanulhatnak egy szép, rendkívüli finomságokat megjeleníteni képes nyelvet.
kakambuki
2023. február 12. 21:03
Elhiszem, hogy ezt tették. Még azt is el hiszem hogy az illetők egyéb kartársainak már lazán beverték a p.fáját néhányan az ellenkező (magyar) oldal kemény fiúi közül, ahogy arról egy másik oldalon olvastam. Ha így történt, ez ugyan nem (teljesen) helyes de hát szemet szemért, fogat pedig fogért, ahogy azt mondja az írás. Ilyen a világ mostanában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!