Ébresztő, ez történik az imádott Putyinotok országában, mert egy pszichopata tömeggyilkos!

2023. február 03. 18:11

Putyin terrorizmussal vádolja meg azokat a kiskorú orosz fiatalokat, akik bármilyen módon kritizálni merik a rendszerét.

2023. február 03. 18:11
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Azt tudtátok, hogy Putyin terrorizmussal vádolja meg azokat a kiskorú orosz fiatalokat, akik bármilyen módon kritizálni merik a rendszerét? Aztán veréssel kényszeríti ki belőlük, hogy hazugságokat valljanak a társaikra. Akiket ezután koncepciós perekben elítélnek, a börtönben pedig halálra vernek és halálra erőszakolnak.

Ébresztő, ez történik az imádott Putyinotok országában, ezt műveli a saját népével, mert egy pszichopata tömeggyilkos! Tényleg ilyen jövőt akartok a gyermekeiteknek???”

Nyitókép: MTI/AP/Szputnyik/Kreml pool/Mihail Mecel

***

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2023. február 05. 11:14
"......z imádott Putyinotok országában, mert egy pszichopata tömeggyilkos!.." TÜKÜLYE VAGY PUNNCIMÓKUS!!! MERT. 1.) PUTYIN NEM "IMÁDOTT" ÉS LEGINKÁBB A MAGYAROK RÉSZÉRŐL NEM AZ! RÁADÁSUL. 2.) PUTYIN NEM A MIÉNK--HA HISZEN HA NEM KIS PINA....MINDAZONÁLTAL: 3.) MESSZE NEM PSZICHO...IZÉ BAZZDMEH HÜLYEPICSA. 4.) TÖMEG.....MEG TE VAGY--A LELKEDBEN-- HA ILYEN BAROMSÁGOKAT MÉG CSAK GONDOLNI IS MERÉSZELSZ...SZUKA-KÚRVA ÁLLAT BAZZDMEG!
hatplus1
2023. február 04. 22:01
Konkrétan hányingerem van Öntől, pedig én hívő katolikus vagyok. Csak NEM OKTATOM, hanem pusztán megélem! Ha majd imádkozik Istenhez, fohászát kezdje úgy, hogy: "Uram ítélj meg engem! Áldj meg és emelj fel vagy ítélj meg és szándékod szerint sújts le rám! Könnyen lehet, hogy ezek lesznek utolsó szavai! Mindenesetre, úgy lenne igazságos!
Palatin
2023. február 04. 18:34
Gyurcsány apátokat még azelött ki kell kapcsolni, mielött az országot beleviszi a háborúba. Ö ugyanis ebben a háborúban egy óriási lehetöséget lát arra, hogy átvegye a hatalmat. Nem kell mást tennie, csak felajánlani a Nyugatnak, hogy ö belépteti Magyarországot, ha a Nyugat eröszakkal hatalomra segíti. Ö akar lenni az új Szálasi. Ez a sátán mindenre képes. Jobb ha, ezt nem próbáljuk ki.
pesszimista
2023. február 04. 15:35
Lehet ,hogy Putyinnak Orosz szempontból igaza van. Ahogy Bíbennek is az USA szempontjából. De ettől a Magyar érdek különbözhet. Egy biztos Perintfalvi egy hitvány gazember a legrosszabb fajtából, mertamit csinál csak feltűnési vágyból teszi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!