Az ötödik hadoszlop offenzívája

2023. február 20. 06:04

A jelenlegi helyzet az, hogy a legtöbb nemzetközi média a globalista-liberális elit kezében van.

2023. február 20. 06:04
null
Fricz Tamás
Fricz Tamás
Magyar Nemzet

„Csakhogy ez nincs így. A média önálló hatalma, akarata, befolyása csak látszat. Nem létezik.

A média – főként a globalista, liberális média – ötödik hadoszlop. A médiához pénz kell, méghozzá nagyon-nagyon sok pénz. Ebből következik, hogy – a közszolgálati médiumokat most nem ideértve – a magántulajdonú médiát irányítják, méghozzá azok, akik a pénzt adják. Vagyis a tulajdonosok. És azok, akik az egyes médiumokat és sajtótermékeket szponzorálják, nem is kicsi összegekkel.

Jelen pillanatban úgy állunk, hogy a nagy, nemzetközi befolyású médiumokat, sajtótermékeket, hírügynökségeket, szerkesztőségeket hatalmas vagyonnal rendelkező tulajdonosok irányítják. És azok, akik együttműködnek velük, és tulajdonosi részvényeik vannak. Ők határozzák meg, hogy egy adott médium milyen ideológiát és világnézetet terjesszen és milyent ítéljen el. 

Aki nem áll be a sorba, távozni kényszerül.

Ezek a tulajdonosok és szponzorok a világ jelen állapotában döntő mértékben a globalista, liberális fősodorhoz tartozó emberek, dollármilliárdosok, a globális pénzügyi elit tagjai. Tehát az a helyzet, hogy jobb lenne, ha a politikusok inkább azt mondanák, hogy »meghajlok a médiatulajdonosok és szponzoraik akarata előtt, és azt teszem, azt vallom, amit ők elvárnak tőlem«. És a jelenlegi helyzet az, hogy a legtöbb nemzetközi média a globalista-liberális elit kezében van. Ők azok tehát, akik meghatározzák azt, hogy mit nyilatkozhatnak vagy tehetnek a politikusok, a miniszterek és a miniszterelnökök, nem pedig a szerkesztők és az újságírók. Utóbbi a látszat, előbbi a valóság.”

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2023. február 20. 13:54
"A jelenlegi helyzet az, hogy a legtöbb nemzetközi média a globalista-liberális elit kezében van". írja a Magyar Nemzet nevű közpénzen fentartott szutyok, a KESMA torzszülötte, a hozzátartozó 450 média förmedvénnyel együtt, de nem tudja bebizonyítani még ezt sem, mint sok mást.
Igazszó
2023. február 20. 13:46
Sok a duma fritz, hogy rohadjatok meg. Nem a hazug duma érdekel, hanem a tetteitek. Azok meg nincsenek. A vétótlan köpcös gecinek kellene szólj, hogy a CEU még mindig judapesten pusztít, a buzik az iskolákban játszanak pedofil játékokat 15 éve, sértetlenül zaklatva gyerekeket, az anitfa pedig 4 millárd forintnyi dollárral a háta megett magyarokat verhet véresre akadálytalanul, miközben a szolgálatok vakok és siketek, a magyarverő szemkilövők pedig védik és kísérgetik őket, nehogy bajuk essék, miközben Budaházy és társai eljárás alatt vannak, a böszme és a bandája pedig szabadon pusztít a parlamentben is. Mindeközben megszavazza 10. szankciós csomagot pofán szarva a saját híveit és a 97%-ot is, mert egy vétótlan, gyáva csicska a köpcös geci gazdád fritz. Ez a sok hazudozásotok, átverésetek nem a mi sarunk fritz. Mi nem erre szavaztunk meg ismét alkotmányozó hatalmat nektek és a köpcös geci csicska gazdátoknak, meg a sameszainak se. Szóval szedd össze a maradék kevés bátorságodat és menj be a köpcös gecinek elmagyarázni, hogy a hazugságaitok már nem érdekelnek a jobboldalon sokunkat és kibaszott nagy pofára esés van észülőben megint. Ne legyen Magyarország a nagyavárosai és judapest sorsára juttatva a balfaszkodásotok miatt.
Namond
2023. február 20. 12:32
Ne ríj pipi, hiszen Orbán globális tényező, nem de? Azért egy Fritznek is tolerálni kell más véleményeket, ugye nem kell minden médiából Orbánnak folynia, mint Hitler, Lenin, Sztálin, Rákosi, Brezsnyev és Kádár esetében?
Belakiss
2023. február 20. 11:39
AZ a baj, hogy nem a te kezedben, Tomi. A Te kezedben, aki akkora seggnyaló vagy, hogy ilyet a föld nem hordott a hátán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!