Vajon miről ábrándozik Orbán Viktor ezen a képen?

2023. február 11. 07:51

Gondolatolvasó szakosztályunk megfejtette, mi járt Orbán fejében, miután nem tapsolta meg az ukrán elnököt.

2023. február 11. 07:51
null
Ónody Gomperz Tamás
Jelen hetilap

„Gondolatolvasó szakosztályunk megfejtette, hogy mi jár a kép jobboldalán látható, szomorú-ábrándos tekintetű férfiú fejében, miután nem tapsolta meg a kép baloldalán látható ukrán elnököt az Európai Tanács ülésén.

»Egész életemben a világpolitikát alakító, történelmi személy akartam lenni, akit a világon mindenütt szeretnek, de legalább tisztelnek, de legalább ismernek. Sajnos ennek a pöcsömnyi kurvaországnak az élén, ahogy Feri barátom fogalmazott egyszer, legfeljebb a nemzetközi ismertség elérésére volt esélyem. Arra is kizárólag úgy, ha Európa-szerte megvetett rosszfiúként széttrollkodom a nagyok játszmáját. És akkor itt van előttem ez a kis színészecske, akit mindenki ismer, sőt tisztel, sőt szeret. Pedig még nálam is alacsonyabb. Már értem, miért nem bírja őt Vladimir. Remélem kicsinálja végre. Ha csak egy kicsivel nagyobb országba születek, vagy egy olyanba, amit Vladimir el akar foglalni, akkor azzal a kivételes tehetséggel, ami nekem van, most engem tapsolnának ezek az ütődött libernyákok körülöttem. Én juszt se tapsolom meg ezt a kis ripacsot. Bombatámadás közepette könnyű hősködni. Bezzeg, ha Felcsútról akarna bekerülni a hírekbe. Oh, hogy gyűlölöm Magyarországot! De megbosszulom még a magyarokon, hogy sosem lehettem az, aki lehettem volna, amennyiben máshol látom meg a napvilágot. Kifosztom őket és a nyakukon fogok élősködni, amíg van bennük szufla. Ha nem is lehettem világpolitikát alakító politikus, ezeknél a lúzereknél itt körülöttem lehetek gazdagabb.«

***

***

Nyitókép: Twitter-fotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kukubrenkó
2023. február 13. 07:14
....és te mire meresztgeted annyira a szemeid?? Mindjárt kugúvadnak, te "szépgyerek" !! Ezt bírtad kiizadni? Mennyiért?
Nagyhuba1
2023. február 12. 13:05
"Gondolatolvasó szakosztályunk megfejtette, " Szer lehet nektek ha csak ennyire telt!
DrPepper
2023. február 12. 07:48
Ezt a cikket Lendvai Ildikó már megírta. Tőle is szánalmas volt. Ötödik miniszterelnöki ciklusában mi a faszt irigyelne, egy szarrá bombázott, gazdasági csődben levő ország miniszterelnökén, akire két éven belül ejteni fognak, akik most a tapsolva a hátát veregetik.
scandal says Jack
2023. február 12. 07:37
Egy idegen faj idegen észjárása...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!