Dévényi István: Figyelj, besz*rsz, megkeresett minket a Transzparens Újságírásért Alapítvány, hogy valljuk be, mennyi pénzt kaptunk Sorostól

2023. február 26. 07:30

„Ha nem hallottál volna még róluk: ez az a NER-es szervezet, ami azért jött létre, hogy úgy tegyenek, mintha érdekelné őket az újságírás” – fogalmazott.

2023. február 26. 07:30
null

Figyelj, beszarsz” – kezdetű írást tett közzé Dévényi István. A Magyar Hang munkatársa a Facebookon kifejtette, hogy megkereste őket a Transzparens Újságírásért Alapítvány, mégpedig azért, hogy vallják be, mennyi pénzt kapnak Sorostól.

Dévényi úgy fogalmazott: „Ha nem hallottál volna még róluk:

meg az átláthatóság, de egyetlen céljuk, hogy összegányolják a nem a kormányt támogató újságírókat és újságírást. Úgy véli, az a céljuk, hogy láttassák: van a közpénzpumpált kormánypárti nyilvánosság, de lám, ezek se jobbak, szóval, hogy lehúzzanak mindenkit ugyanoda, ugyanabba a dágványba”.

Szerinte a Transzparens Újságírásért Alapítványnak a Soros-kapcsolatot abban sikerült megtalálniuk, hogy a Magyar Hangban havonta egyszer megjelenik az Átlátszó.hu melléklete. Elmondta azt is, hogy a lapigazgatójuk nagyon szépen, kulturáltan, higgadtan válaszolt az alapítványnak, hozzátéve, hogy ez neki nem menne.

 

***

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 188 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. február 27. 14:43
Kétségtelen,viccesek ezek a fideszes gittegyletek..
Sclerotic
2023. február 27. 04:34
Libák úszkálnak a tóban. A gyerekek meg kavicsokat dobálnak a partról. Az egyikük eltalált egy libát. Éktelenül gágogni kezdett, mint most Dévényi...
pemete jakab
2023. február 26. 20:19
A kormány a civilek démonizálásával létrehozott egy civilnek látszó a kormány politikáját toló álcivilhálózatot: Megafon, Alapjogokért Központ, Századvég stb.
teljesenertelmetlen
2023. február 26. 16:54
Pintyőke, ha rákérdeztek, az azt jelenti, hogy bizonyítékuk is van, hogy rajta vagytok a fizetési listán. Ilyenkor jobb énekelni, mert később csak nagyobb lesz a bukta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!