Köszönjük meg a nagyszerű lengyelnek, hogy kimondta az igazságot

2023. február 13. 15:38

Nem mi szoktuk cserben hagyni a szövetségeseinket, a barátainkat, hanem az USA.

2023. február 13. 15:38
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Köszönjük meg a nagyszerű lengyelnek, hogy kimondta az igazságot. És ismételjük meg: mi nem szoktuk cserben hagyni a szövetségeseinket, a barátainkat, hanem az USA.

Mi például akkor is kitartottunk lengyel barátaink mellett és segítettük őket, amikor a rossz oldalán, Hitler mellett harcoltunk. Reméljük, ezt nem felejtik el soha – most sem, amikor azt hiszik, majd az USA csinál belőlük nagyhatalmat Németország helyett.

Nem fog...”

Nyitókép: Wikipédia 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csjanos
2023. február 14. 10:02
....egyetértek..az amcsik szívatják a lengyeleket...
Lanter
2023. február 14. 07:31
Kicsit furcsa a párhuzam!?!? Először jött goodfriend (a jóbarát) majd pressmann a (nyomásember) és most itt van power (erő) kisasszony. A következő szarzsákra tippelnék,ő lesz mr. war. Pokolra velük...
Netbakter
2023. február 13. 23:19
Bajer adta magát. Megint csak beszél, de semmit mond. Betanulta a seggnyalást a kommunistáknál.
Pusikas
2023. február 13. 22:05
Ha eljő a nap mikor tarthatatlan lesz Ukrajna földje, végigszaladnak az ukik Magyarországon, ahogy több európai és ukrán vezető vizionálta! Mo ki Ukrajna be! Így a háborúnak is vége a csere is meglesz! Teljesen elment az eszem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!