Gyurcsány szerint ő ma a pislákoló remény a magyarok számára

2023. január 02. 16:58

Az ország és a nemzet szisztematikus tönkretételét követő évei után nem hogy nem vonult kolostorba elmélkedni, hanem, mintha mi sem történt volna, agresszívan újrakezdte a bomlasztást.

2023. január 02. 16:58
null
Szabó Gergő
PestiSrácok.hu

„Lassan az ember fel sem szegi a fejét, amikor hasonló hagymázas gondolatokat olvas a baloldal részéről, hát még Gyurcsánytól. De amikor az az alak beszél megmentői szerepről, aki néhány év alatt eljuttatta az országot a tönk szélére, aki eladta a nemzeti vagyont, aki válság nélkül is káoszt teremtett és magyart a magyar ellen uszított, azért minden jó érzésű embernek ökölbe szorul a keze. Gyurcsány pedig emelte a tétet: most, amikor a háború és energiaválság nehéz pillanataiban is összehasonlíthatatlan a különbség a mostani kormány és a szocialista-szabaddemokrata ámokfutás, a gyurcsányi őrület között, a szemkilövető szerint ő a pislákoló remény a magyarok számára.

Vajon miféle gonoszság vezetheti azt az embert, akit szektáján kívül minden normális gondolkodású magyar ember a háta közepén sem akar látni? Miféle rombolási ösztön dolgozhat egy Gyurcsány-féle emberben, akinek nincs más életcélja, mint a magyar nemzet sárba tiprása, ellentétetek generálása, hergelés és folyamatos uszítás, vaskos hazugságok tömkelege. Csak ilyen ember írhat arról olyan múlttal, mint az övé, hogy

Magyarország durva hely lett. Akarták, hogy ilyen legyen. Szavaik megmérgeztek bennünket. A jókat is. Lassan a jók is az ő szavaikat mondják. Aki mégis a sajátját próbálja, visszhangtalanul kongó ürességbe zuhan. Zuhanhat.

És igen, Gyurcsány Ferenc beszél a jóról és arról, hogy hazánk durva hely lett, ezen kívül nem sült le a képéről a bőr, amikor mérgező szavakról delirált. Talán elmagyarázhatná a devizahiteleseknek, a tobzódása alatt cserben hagyott nyugdíjasoknak, a 2010 előtti egyetemistáknak és minden magyar embernek, hogy mit jelentenek a mérgező szavak.”

Nyitókép: Kisbenedek Attila/AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pandalala
2023. január 12. 00:17
"Gyurcsány szerint ő ma a pislákoló remény a magyarok számára" Miazhogy! Nagyonis!! :-DDDD
Palmimi85
2023. január 04. 11:47
Lehet, hogy gyurcsótány a "a pislákoló remény a magyarok számára", de nekem egy égő fáklya és Főnix (Főni) kell, amilyen Orbán Viktor! Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!
csulak
2023. január 03. 18:42
Gyurcsány kergeti az anyját az asztal körül. - No de Ferkó, mit akarsz tőlem, nem szégyelled magad? - Nem én akarom anyám, hanem egy egész ország.
syphax
2023. január 03. 15:50
Mint ördög a szenteltvíztől úgy retteg a hazai ballib ellenzék mindentől. ami magyar és nemzeti!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!